Nyhet! Alle abonnement inkluderer nå fri bruk av SMS og MMS fra Norge til hele verden! 

Ni ekstra land inkludert i ditt abonnement!
Enda en fordel – du får en rekke populære land inkludert i EU pakken, EU+ kaller vi det! Kort fortalt betyr dette at du kan bruke mobilen som hjemme når du er på ferie i populære ferieland som USA og Thailand.

Som kunde av Komplett Mobil kan du allerede benytte data, MMS, SMS og tale innad i EU/EØS, til samme pris som i Norge. Nå utvider vi tilbudet med landene USA, Sveits, Serbia, Montenegro, Thailand, Malaysia, Bangladesh, Pakistan og Myanmar, så du kan føle deg som hjemme når du er borte. Bon Voyage! Med fri bruk av SMS og MMS fra Norge til hele verden kan du tekste og sende bildemeldinger til alle venner og kjente i hele verden uten å betale noe ekstra.

Markedets beste mobilabonnement fra kr 125 per måned. 

Abonnementene våre MiniFlex, MaxiFlex og MegaFlex ble kåret til "Best i test" i kategoriene Lite Data, Mye Data og Superbruker for tolvte måned av tek.no 23. juli 2018. Alle våre abonnement har Data Rollover inkludert. Ingen av abonnementene våre har bindingstid, vi tilbyr deg rabatt ved kjøp av telefon og har selvfølgelig Telenor-dekning! Velkommen til Komplett Mobil.

Klar til avreise.

Den siste gode nyheten er at du slipper å gjøre noe som helst. De nye fordelene ligger klare i ditt abonnement, og alt du trenger å tenke på er å pakke kofferten og glede deg til avgang. Enda ikke kunde av Komplett Mobil? – Bli kunde hos oss i dag og dra fordelene på reisen videre. 
Finn favorittabonnementet ditt her!