Prismatch*Prismatch*

Personopplysninger

Her finner du informasjon om hvordan dine personopplysninger behandles:

Det er viktig for oss på Komplett at du som kunde hos oss føler deg respektert og trygg på hvordan vi håndterer dine personopplysninger. Vi har derfor i detalj beskrevet hvordan vi samler inn og behandler dine personopplysninger i vår personvernerklæring som du finner her. Under finner du en kort oversikt over hvor du ellers vil finne den vanligste informasjonen. 

   • Oversikt over dine ordre, profil, samtykker, salgsdokumenter mv. finner du på «Min side» 
   • Informasjon om dine lagrede kort finner du i kassa 
   • Informasjon om IP adresse som er lagret ved bestilling finner du inne på mine ordre 
   • For å se en oversikt over dine egne produktanmeldelser kan du klikke på navnet ditt på en av de produktene du har laget anmeldelse på. Du vil da få opp en liste over alle produkter hvor du selv har skrevet en produktanmeldelse.

 

Vil du endre navnet ditt, eller slette kontoen din hos oss?

Du kan enkelt se hvilket navn vi bruker på Komplett under "Min side". Profilens navn kan ikke endres på egenhånd av deg som kunde da dette bekrefter hvem som er ansvarlig for kontoen og dens ordrer.

Ønsker du å endre navnet ditt eller slette kontoen hos oss? Du kan alltid henvende deg til vår kundeservice for hjelp  via Kontaktskjema - Komplett.no når du er innlogget på din konto. Vår kundeservice vil ta kontakt med deg så snart de har mulighet.

For å redusere håndteringstiden av forespørselen din, send med en bekreftelse på navneendringen fra Folkeregisteret.

Ønsker du en oversikt over de personopplysningene vi lagret om deg?

Dersom du ønsker en oversikt over hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, du kan alltid henvende deg til vår kundeservice for hjelp  via Kontaktskjema - Komplett.no når du er innlogget på din konto eller send en e-post til: personopplysning@komplett.no.