Hvor gøy kan det være å se andre spille, drikke kaffe eller bare henge foran PCen? Veldig gøy viser det seg! Streaming har de siste årene blitt veldig populært, og alt fra store profiler til ukjente stjerner tar plass foran kameraet. Noe av nøkkelen er hvor enkelt det er å komme i gang, uansett hvilket ambisjonsnivå du har. For denne månedens gamingdeals har vi ekstra fokus på utstyret som hjelper deg ta det første steget ut i eteren. 

Streaming-utstyr

Klar for å ta det neste steget i streaming-verden? Da kan det være på tide å skaffe seg en ordentlig mikrofon så du høres bedre, eller en greenscreen slik at du sømløst kan flyte rundt nede i hjørnet på favorittspillet ditt. Eller kanskje bedre belysning – noe som garantert vil hjelpe nå gjennom mørke vintermåneder.

PC for streaming og spilling

Streaming kan man gjøre fra noe så enkelt som en mobiltelefon, men det blir morsommere med en god PC. Komplett a140 Epic har en AMD Ryzen-prosessoer med åtte kjerner som sammen med et GeForce RTX-grafikkort er mer enn nok til både spilling og videosendinger.

Andre produkter for streaming og gaming

For at også du som spiller og sender skal ha en god opplevelse er det viktig med en bra skjerm – for eksempel 27’’-varianten Acer XB271HU eller 24’’-modellen Acer KG241Q. Begge med synkroniseringsteknikk og høytoppdateringsfrekvens.