Meny
Søk
Logg inn

Black Week 2019!

Black Week 2019 starter mandag 25. november, hold av salgsuken med Black Friday-priser hver dag! Vi er allerede i gang med å planlegge årets beste tilbud på elektronikk. Datoen for Black Week er klar, der du kan gjøre kupp på skjermkort, headset, PC eller TV. Smør deg med tålmodighet og gjør en god deal som tar underholdningen videre til neste level i 2019.

Black Week – hva er det?

De fleste kjenner Black Friday, årets største salg på Komplett. Etter at Black Friday så dagens lys på 60-tallet, har konseptet vokst seg større og antall salgsdager har økt. Så godt som alle norske butikker, fysiske som online, har i dag Black Friday- eller Black Week-tilbud siste uken i november.  Black Friday har ikke bare vokst seg stort i antall butikker, men også antall tilbud og dager har økt betraktelig de siste årene. Til stor glede for forbrukeren tilbyr Komplett rå priser en hel uke fra 25.november 2019 med navnet Black Week.

Hva kommer på salg under Black Week 2019?

Når Komplett går i svart fra og med 25. november 2019 kan du forvente gode priser hele uka med ekstra påfyll av tilbudsvarer på selve Black Friday. Vi han love rå priser på elektronikk, skjermkort, hvitevarer, headset, Gaming, PC og alt annet du måtte ønske deg. Disse varene var populære under Black Week 2018, noe som gir en god indikasjon på hva du har i vente på salg under Black Week i 2019.

Er du klar for Black Week 2019?

Det kan lønne seg å ha brukerkontoen på Komplett.no klar før tilbudene ruller ut allerede 25. november. Om det er lenge siden du har handlet hos oss, bør du blant annet se om din lagrede informasjon stemmer, samt om du husker passordet. Det går selvsagt an å gjøre dette under Black Week, men flere av våre tilbud vil ha begrensinger både på antall dager og mengde lagervarer, og da er det førstemann til mølla som gjelder.

Kjøp julegavene under Black week

På Komplett har vi et bredt utvalg tilbudsvarer under Black Week, og du finner garantert noe til alle på gavelisten. Hadde det ikke vært deilig å gjøre seg ferdig med julehandel allerede i november og i tillegg spare masse penger? Hør hva dine nærmeste ønsker seg, og kjøp gavene når vi dumper prisene under hele Black Week 2019.

Nyhetsbrev 

Vårt nyhetsbrev er i tillegg til sosiale medier en fin kanal for å holde seg oppdatert om Black Friday og hva som skjer på Komplett. Her kommer det ikke bare gode tilbud, men vi sender deg også siste nytt om lanseringer, spillslipp og andre produktnyheter.

Følg oss på FB for å få nyheter om Black Week 2019

Det kan lønne seg å følge Komplett på Facebook. Her legger vi ut konkurranser og nyheter som kan være smart å få med seg, og her vil det skje mye i dagene rundt Black Friday. En grei påminner hvis du glemmer årets største salg på nett?