Gal etter dingser?

Elsker du å være oppdatert på den nyeste teknologien? Kom farsdagen litt brått på? Kanskje ønsker du å krydre hverdagen med noen nye dingser, eller få en litt enklere hverdag? Hos oss finner du et stort utvalg på gadgets - med mer eller mindre praktisk verdi, eller bare til lek og moro. Ja, vi har rett og slett gadgets for det meste, også morsomme og lærerike dingser til barna.

Morsomme gadgets

Ikke alle gadgets er seriøse. Er du en nysgjerrigper som elsker å teste ut nye ting? Her er et utvalg produkter for deg som ønsker noe nytt å leke med.

Hva med en Sphero Mini? En app-styrt robotball som både er en leke og et læreverktøy der du kan lære deg koding mens du spiller spill. Med FaceDrive kan du til og med styre ballen med dine egne ansiktsuttrykk. Potensialet til Sphero Mini er uendelig og det er kun fantasien som setter grenser for denne lille saken.

Gavetips

Lurer du på hva du skal gi på farsdagen, eller som bursdagsgave? Kanskje du ønsker å overraske samboeren? Her er våre gavetips til gadgets! Og husk, er du sent ute har vi i Komplett rask leveringstid på hjemlevering – 1-5 dager.

For eksempel en Inspector Cam. Med denne lille kjekke gadget'en kan du enkelt se hvordan det står til i avløpet, takrennene, i  motorrommet på båten eller mellom plankene på brygga. Uansett hvor du vil komme til for å se står Inspector Cam til tjeneste. Den kommer med en 3 meter semi-stiv kabel med en 8 mm vanntett linse og integrert LED-lys. Kompatibel med Android, iOS og PC.

Digitale dingser til hjemmet

Et hjem blir ikke smartere enn gadgetene som befinner seg der inne. Kanskje ønsker du å oppgradere belysningen, eller finne noen snedige løsninger til badet? Inspirasjonen finner du her.

Vi har produktene som gjør ditt smarte hjem enda smartere. Med en Google Nest hub kan du styre det meste i huset ditt via tale. Du trenger ikke løfte en finger for å fortelle Home hva den skal gjøre for deg. Du kan stille den spørsmål eller den kan gjøre noe, for eksempel skru på lyset på kjøkkenet eller spille av musikk i stuen. Det er din helt egne personlige assistent hjemme.

Smarte gadgets for tur og friluftsliv

Noen ganger ønsker man seg fri fra byens kjas og mas, men samtidig er du kanskje opptatt av å holde telling på skrittene? Her er våre tips som kan gjøre turen morsommere og bedre.

Pass på å fange den fantastiske naturen når du er ute på tur med Ryze Tello. Denne dronen er enkel å fly med og ekstremt sikker. Med et stort utvalg funksjoner er Ryze Tello er sikkert valg for masse moro. Den er fra den kjente drone-produsenten DJI som er en av verdens største og mest kjente produsenter av droner.

Vi har mange kule gadgets og gavetips til hele familien. Her ser du et utvalg av våre mest populære produkter.