Prismatch*Prismatch*

Xperia™ X Series – Alltid et skritt foran

Autofokus som fanger det uventede

Med Xperia™ X Series kan du fryse motivet midt i bevegelsen – med svært høy skarphet. Den spesielle tracking-teknologien i Predictive Hybrid Autofocus gjør at kameraet selv følger motivet og forutser bevegelsene. På denne måten fanger du det mest uventede øyeblikket med enestående presisjon. De korte responstidene gjør dessuten kameraet til Sonys raskeste så langt. Og Exmor RS™-sensorene gjør bildene tydelige også i svakt lys, enten du tar selfies eller bilder med hovedkameraet.

Det smarteste batteriet så langt

Ved normal bruk holder batteriet i opptil to døgn* på hver lading. Men Xperia™ X registrerer også batteriets belastning og temperatur, og kan dermed lade det optimalt i hver enkelt situasjon. Den nye teknologien, Qnovo Adaptive Charging, gjør at du kan lade mer på kortere tid og til og med forlenge levetiden til batteriet. Det er bare å gjøre seg klar til weekend-turen – eller den etterlengtede telefonsamtalen.

Ny design for perfekt grep

Den nye designen har optimal form og ligger perfekt i hånden. Størrelse, overflate og brukervennlighet. Resultatet er et 5-tommers display med buede glasskanter og en bakside uten skjøter. En design som gjør din Xperia™ X like naturlig å holde som den er behagelig å se på.

YouTube Video -

Sony Xperia X Compact

YouTube Video -
YouTube Video -

Opptil to dagers batteritid*
Batteritiden er målt ved hjelp av Sony Mobile Communications ABs bruksprofil for smarttelefoner, som ble definert i september 2014 for å representere en vanlig smarttelefonbruker, inkludert men ikke begrenset til en rekke ulike bruksscenarioer (samtale, SMS, surfing, sosiale medier, spill, musikk, fotografering, bildevisning, videoavspilling online, videoinnspilling og -avspilling).

Husk også tilbehøret