Huawei Matebook X Pro

Huawei lanserte sin første Matebook X i 2017, og testredaksjonene rundt i landet var mektig imponert over hva de så og fikk oppleve i testene som ble utført. Resultatet var høye terningkast og anbefalinger over hele linjen. Akkurat som Huawei har gjort med de siste telefonlanseringene sine, så blir kvalitet og innhold forbedret når de slipper etterfølgere til allerede gode produkter, og Matebook X Pro understreker nettopp dette. Det er virkelig sjeldent at en produktserie får så unisont gode resultater fra så mange testmedier. Det er topp score over hele linjen, dette er PCer som bør oppleves!

Tek.no: "Vår første 10/10 til en bærbar på fire år. MateBook X Pro feier konkurrentene av banen."

Dinside.no: "Dette er en maskin som oser kvalitet fra innerst til ytterst - og som leverer godt på alle testkriteriene."

ITavisen: "Med så lite å utsette på PC-en, og så mye bra, kan vi ikke gjøre annet enn å gi Matebook X Pro ti poeng av ti mulige."

Lyd & Bilde: "Hvis du er på utkikk etter et godt alternativ til Apples Macbook Pro i Windows-klær, er Huawei Matebook X Pro nok noe det beste alternativet akkurat nå."

The Verge: "No other laptop offers this much bang for so little buck"