Bli en legende i Apex Legends

Er du en av over 25 millioner gamere som har lastet ned Apex Legends og har blitt helt hekta? Dersom du har kommet deg videre fra Mozambique og er på jakt etter kraftigere våpen, har vi utstyret som gjør deg til en bedre spiller i Apex Legends.

Dette krever Apex Legends

Hvis du sitter på en eldgammel PC vil du trolig ikke få den store spillopplevelsen med APEX Legends. Men som de fleste andre gamere spiller du kanskje også andre titler, og her har vi samlet tilbehøret som gjør deg til en bedre spiller til glede for hele squaden. Velg det du trenger for raskt å tilpasse deg ettersom du klatrer oppover i spillet.

Minstekrav til specs for Apex Legends

OS: 64-bit Windows 10
CPU: Intel Core i3-6300 3.8GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz Quad-Core prosessor
RAM: 6GB
GPU: NVIDIA GeForce GT 640 / Radeon HD 7700
GPU RAM: 1 GB
HARDDISK: Minimum 30 GB ledig plass

Anbefalte krav til specs for Apex Legends

OS: 64-bit Windows 10
CPU: Intel Core i5-9600K 3.7GHz / AMD Ryzen 5 2600X 4.25 GHz Six-Core prosessor
RAM: 16GB
GPU: NVIDIA GeForce RTX 2060 / NVIDIA GeForce GTX 1070
GPU RAM: 6GB / 8GB
SSD: 240GB / 480GB M.2 SSD

Stasjonær PC

På tide å begi seg inn i nytt landskap? Her har du gaming PC-ene som faktisk leverer den ytelsen du trenger i Battle Royale-sjangeren. En Komplett-PC er en Gibraltar blant PC-ene, som alltid yter maks når det gjelder som mest. Her har du gameren som er satt sammen spesielt for deg som spiller Apex, så du kan nyte dine spill i full HD.

Money talks

Det er ikke alltid lommeboka er enig i hva du virkelig trenger av stæsj. Her har vi delt inn i produkter som passer til deg som spiller Apex Legends. Du finner forslag i flere prisklasser så du kan finne produktene som passer for ditt budsjett.

Hvorfor oppgradere til ny gamingmus?

En gamingmus er ditt våpen, og du bør sørge for å ha nok ammunisjon. Med en høy responstid og mindre forsinkelser trenger aldri squaden å vente på deg. En epic gamingmus vil gi deg siste generasjons sensor med økt sjanse til å overleve i din gamingverden.

Ditt keyboard spiller en viktig rolle

Med et mekanisk gamingtastatur er det enklere å bevege seg strategisk og smart. Ditt taktile keyboard med røde eller lilla switcher er det beste våpenet du velger. Med rask levering fra vårt lager, er du klar med nytt keyboard neste gang teamet går inn for landing.

Et headset lar deg høre forskjellen

Du kjenner kanskje ikke alle ferdighetene til figurene enda, og god kommunikasjon med teamet er avgjørende. Et dedikert headset med god mic, som fjerner bakgrunnsstøy, vil være til betydelig hjelp når det går en kule varmt.

Musematte for gaming

En stor gaming musematte er en stor fordel i alle dine FPS-spill. Strukturen i tekstilen på disse musemattene gir deg stålkontroll over dine våpen, og omgivelsene rundt deg. Unngå dødsoner med en XXL musematte og beveg deg fritt i elite-klassen.

Sitt digg i time etter time

En god gamingstol er undervurdert. Så du kan sitte behagelig helt til du når 200 HP. Gamingstoler er designet på samme måte som en racing bilstol der ergonomi og sittekomfort kommer i første rekke. Med flere innstillingsmuligheter og nøye utvalgt skum i setet, er du klar for timevis med gaming i alle sjangre.

Gamingdesk

Vil du ta din gamingstation helt ut er en gamingdesk et must. Med heldekkende musematte, kabelhåndtering og ekstra stor plass vil ingenting hindre deg i jakten etter bedre våpen. Still inn rett høyde for deg og du vil sitte komfortabelt i timevis i jakten etter dine erkerivaler.

Skjermer

Det har kommet mange heftige skjermkort på markedet, og de renner ut av lageret. Er du en av de som har lagt mye penger i skjermkortet uten å oppdatere skjermen? Her har vi valgt noen monitorer, curved og flate, som leverer en oppdateringsfrekvens på 144hz, 1 ms responstid og FreeSync for optimal synkronisering med ditt skjermkort.

Apex på konsoll

Foretrekker du å spille Apex Legends på konsoll. Her er de nyeste utgavene for deg som vil ha topp utstyr en legende verdig. Skal vi tro IT-avisen vil en vanlig Xbox One slite og hakke seg gjennom sekvensen, og du bør oppgradere. Under har vi lagt det siste nye innen konsoll, kontrollere og ladestasjoner for PS4 og XB1 perfekt for å lade opp til neste dropp.

PS4

Sony PlayStation 4 Kontroller Camo Tilbehør til spillkonsoller

Sony PlayStation 4 Kontroller Camo

Dual Shock 4 - For PS4, V2, Camo
(1)
Ikke på lager. 43 stk. forventes sendingsklare 13.apr..2023 (usikker dato)
699,-

Xbox One

Opprettet: 15.02.19

Sist oppdatert: 31.05.19