Best i test gamingprodukter

Det er et stort utvalg gamingutstyr på markedet, og det kan være vanskelig å velge. Her har vi samlet testvinnere som kanskje vil gjøre jakten enklere. Velg ditt nye tastatur, headset, mikrofon, skjerm, mus og spill for gaming som alle har blitt kåret til best i test i anerkjente medier som tek.no og gamer.no

Andre kunders anbefalinger

Du har kanskje sett de gule stjernene som er under produktnavnet? Dette er poengsummen som produktet har fått samlet basert på andre kunders uavhengige anmeldelser. Her kan det være mye nytt info å lese på jakt etter ditt nye gamingprodukt.

Se hele vårt utvalg av gamingutstyr.

Spill 

 

VR 

 

 

Gamingmus 

 

Gamingtastatur 

 

Best i test gamingheadset 

For gamere er lyd en viktig del av opplevelsen. Sikre deg et gamingheadset av høy kvalitet for en best mulig spillopplevelse!

I dag er alle gode gamingheadset trådløse, så kabler er ikke noe du trenger å tenke på. Det kan likevel være relevant å ta en titt på batterilevetid. Et gamingheadset bør dessuten gi god støykansellering for maksimum konsentrasjon.

Det finnes gjerne to typer headset: Ørepropper, eller in ears er praktiske på farta, og nye modeller på markedet leverer særdeles god lyd. Hodetelefoner, eller over ears er de du bør vurdere til gamingbruk. Dette er solide produkter, som sørger for behagelig bruk. De produktene vi har samlet her er det beste av det beste, og leverer svært god lydgjengivelse over hele spekteret, slik at du ikke skal gå glipp av en eneste detalj.

For gamere er nemlig ikke god lyd bare en luksus. Det er også et konkurransefortrinn.

Komplett YouTube 

 

Offisiell YouTube-kanal for Norges største nettbutikk Komplett.no

Her laster vi opp alt vi produserer av gaming og tech-relatert videomateriale. 

YouTube Video - HyperX Quadcast - Gaming og streaming mikrofonen
YouTube Video - Logitech G MX518 | Legenden er tilbake!

Streaming 

Bestselgere & anbefalte produkter

Våre bestselgere
Under hver kategoriside er det enkelt å finne våre mest populære gaming-produkter. Ved å sortere på «Mest solgt» vil du få opp gaming-produktene som selger mest på Komplett akkurat nå. Vi har kresne kunder som vet hva de vil ha, så hva de faktisk endte opp med å kjøpe kan en god veileder for valget.

Se hele utvalget til streaming 

Fant du ikke det du lette etter? Se hele utvalget av gamingutstyr.