Prismatch*Prismatch*
YouTube Video -

Fire er et unikt tall

I våre TV-er er det nyskapende teknologi som arbeider hardt for å skape best mulig bildekvalitet. Alle fokuserer på de fire elementene øyet oppfatter: bevegelse, kontrast, farge og skarphet. Prestasjonene til bildekvalitetsmotorene bidrar til å skape en utrolig bildegjengivelse, uavhengig av kilde og bildekvalitet. Så uansett om du ser på YouTube eller Netflix, vil begge være visuelt imponerende. 

Det er så mye å like ved Android™

Philips Android TV er en viktig del av Android-universet. Du kan spille appene du liker best, enkelt finne serier og -filmer, streame favorittmusikken din, få en oppslukende spillopplevelse med Ambilight, synkronisere progresjonen din med og starte en film på TV-en og se den ferdig på nettbrettet. Kort sagt, jo mer du bruker den, desto bedre liker du den.

Philips Ambilight er unikt!

Philips Ambilight skaper en engasjerende opplevelse du ikke har opplevd maken til. Ved å utstråle lys fra to, tre eller alle fire sider vokser handlingen dramatisk ut av TV-en og inn i en helt ny, spennende dimensjon.

Presisjonshåndverk

Hver liten detalj er utformet for å gi en vakker og autentisk visuell opplevelse, både på og rundt skjermen. Kun materialer av høyeste kvalitet er brukt – dette er europeisk kvalitetshåndverk som passer til interiøret hjemme.

Oppslukende lyd i hjemmet

Samtidig som TV-ene våre blir mer minimalistiske, sørger vi for at lyden forblir omfangsrik. Du får derfor dynamisk og fyldig lyd uansett om du lytter til en ny sang, ser på film eller spiller et spennende spill på Philips Android™ TV-en din.

YouTube Video -