Turtle Beach Atlas Gaming Headset

 

Turtle Beach er produsenten bak serien Atlas Gaming Headset –gaminglyd av øverste kvalitet til en lav pris. Atlas-serien er utviklet av det populære CS-laget Astralis, og består av modellene: Turtle Beach Atlas One Gaming Headset, Turtle Beach Atlas Three Gaming Headset og Turtle Beach Atlas Elite Gaming Headset. E-sport-utøverne i danske Astralis foretrekker selv å konkurrere i CS med Atlas Elite. De tre headset-ene kommer i ulike prisklasser, der alle leverer lyd av beste Turtle Beach-kvalitet. Kjøp nye Turtle Beach hodetelefoner for gaming og nyt detaljer som: flip-up mute mic, Windows Sonic surround og ekstra komfortabel skum for deg som bruker briller.

FLIP-UP MIKROFON

Turtle Beachs berømte mikrofon med høy følsomhet fanger opp stemmen din høyt og tydelig for å sikre at kommandoene dine alltid blir hørt. I tillegg kan den vippes opp og unna vei for å dempe lyden når den ikke er i bruk, og den er godt integrert i headsetets design.

SURROUNDLYD FOR PC-GAMING

Optimalisert for å levere Microsofts immersive surroundlyd på PC, Windows Sonic for Headphones, for å gi liv til spillene, filmene og musikken din.

ØREPUTER I MINNESKUM

Øreputer i minneskum pakket inn i pustende tøystoff sørger for enestående komfort.

BRILLEVENNLIG

Turtle Beachs patenterte ProSpecs™ Glasses Relief System har øreputer med to skumlag, med mykere skum i den delen som hviler mot brillene, noe som reduserer trykk og lar gamere med briller spille komfortabelt.