Opplev magien med Philips Hues surround-belysning!

Philips Hue Entertainments smarte belysning sørger for en altoppslukende film- og gamingopplevelse. Ved å synkronisere lamper, lysstriper og pærer med skjermen din vil Philips Hue forsterke inntrykkene fra skjermen ved å videreformidle fargene langs stueveggene.

Ser du på en gøyal og fargesprakende animasjonsfilm, vil lampene endre seg i takt med det som skjer på skjermen. Resultatet blir at filmen, som før bare var på skjermen, nå trer inn i stua og skaper et vanvittig lysshow. Med et slikt oppsett vil hjemmekinoanlegget virkelig forsterke sanseopplevelsene av en hvilken som helst kvalitetsfilm eller -serie.

Du kan selv tilpasse Philips Hue akkurat slik du vil, enten det er bestemte lyskilder, intensitet eller til bestemte underholdningskilder. Alt snakker sammen gjennom Philips Hue Bridge og Philips Hue Play HDMI-boksen, som også kan styres med en egen app.

Du kan også få utendørsbelysning, spotter og andre typer lamper i samme serie. Kanskje innkjørselen blir ekstra fin med blålige lys på kalde vinterdager, eller lys som matcher solnedgangen på sene sommerkvelder? Her er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre.

Se vårt utvalg her!

Philips Hue Play HDMI sync box gjør at du kan skape den ultimate hjemmekinoopplevelsen ved å synkronisere innholdet på tv-skjermen til dine White and color ambiance smartlys. Se hvordan surroundbelysning forsterker filmopplevelsen ved å bade hele rommet i sterke farger og sømløse reaktive lyseffekter. Sync box har fire HDMI-porter og lar deg koble opp både spillkonsoller og strømmeenheter som en del av ditt Hue Underholdningsområde. Uansett om du ser en film eller spiller et spill, oppdager sync box automatisk den aktiverte enheten og synkroniserer belysningen i rommet til innholdet på skjemen. 

Slik installerer du og kommer i gang med Hue sync box

YouTube Video - How to set up Philips Hue Play HDMI Sync Box
YouTube Video - Get to know the Hue Sync mobile app

 

Anbefalte Philips Hue Entertainment produkter 

 

PC-gaming

 
Oppgrader PC-spillene dine med Philips Hue Entertainment. La deg oppsluke totalt i en verden med trollmenn og krigere, dykk ned i enkeltscener i de nyeste tv-seriene og opplev rytmen i  favorittmusikken din på en helt ny måte. Uansett om du skal game eller strømme musikk, film og serier, tar Hue Entertainment underholdningen til et helt nytt nivå.

Ved bruk av Hue Sync desktop app, kan du synkronisere dine White and color ambiance smartbelysning med alle typer innhold på datamaskinen din. Opplev hvordan reaktivt lys i farger forsterker opplevelsen og gir deg en helt ny underholdningsdimensjon på datamaskinen. Du trenger en Hue Bridge for å sette opp ditt Hue Entertainment area, og du kan enkelt og greit lage dine egne lysinnstillinger i den gratis Hue Sync desktop app.

Instruksjonsvideoer

YouTube Video - How to setup your entertainment area
YouTube Video - Slik innstalerer du din Hue Sync