Styr belysningen i ditt smarte hjem

Lys opp hjemmet med smart belysning fra Philips Hue. Den mørke, norske årstiden gir oss mye innetid og riktig belysning er ekstra viktig for oss her i nord. Med Philips Hue-appen blir det enklere å stille inn lysene slik at de er tilpasset ditt liv. Hue har lys som øker energinivået, lys for konsentrasjon i tillegg til beroligende lys. La belysning bli en del av underholdningen ved å synkronisere dine lyskilder med film og musikk. Det er bare kreativiteten som setter stopper for hvor smart du vil installere dine Hue-produkter.

Lamper og spotter

Skap den riktige atmosfæren for alle øyeblikk, og pynt opp i hjemmet med mange varianter av vakkert og naturlig hvitt lys. Du kan velge stil etter årstiden, enten det er klart, hvitt lys som minner om en vårvind, det varme, hvite lyset fra sommersolen, eller vinterens kjølige dagslys.

Styr lysene fra en smarttelefon eller et nettbrett med Philips Hue-appen, eller legg til brytere i systemet for å aktivere lysene. Still inn tidtakere, varsler, alarmer og mer, og opplev alt det Philips Hue kan gjøre.

Philips Hue Aurelle taklampe Lamper
Lagerstatus: Ikke på lager. 13 stk. bekreftet sendingsklare 17.jun..2021
1 919,-