Sennheiser GSP 550 Gaming Headset

GSP 550 Gaming headset for PC leverer Hi-Fi 7.1 Dolby surroundlyd og krystallklar kommunikasjon med vår støydempende mikrofon i kringkastingskvalitet, for den ultimate ekspansive lydopplevelsen. Den åpne akustikken og den avanserte ergonomien har et system med metallhengsler i 2 akser og en justerbar hodebøyle, noe som sikrer en bedre komfort.

OPPLEV DEN ULTIMATE SURROUNDLYDEN

Din gamingverden blir enda større med GSP 550. Ekspansiv surroundlyd og utrolig naturlig og romlig lydgjengivelse er bare ett klikk unna med den elegante surround-donglen. Det er på tide å få PC-lyden opp et hakk til 7.1 Dolby surroundlyd.

KJENN SPILLET, IKKE HEADSETET

Selv under lange spilløkter holder GSP 550 seg kjølig, og den holder ørene dine komfortable. Den justerbare hodebøylen tilpasser kontakttrykket, og systemet med to akser sørger for at headsetet passer perfekt til hodet ditt. Den åpne designen og øreputene med pustende tøystoff og avansert ergonomi lar deg holde fokus på spillet, ikke headsetet.

TILPASSET LYD

Programvarens elegante og intuitive grensesnitt skreddersyr spillopplevelsen din. Equalizeren har fire innstillinger som gjør det mulig å endre lyden mens du spiller til din eksakte brukssituasjon.

KRYSTALLKLAR KOMMUNIKASJON

GSP 550 har vår signaturmikrofon av høy kvalitet som reduserer bakgrunnsstøy og lar lagkameratene eller seerne dine høre deg klart og tydelig. Hvis du ikke føler for å snakke, løfter du bare opp mikofonbommen, og du er av lufta!

TYSKUTVIKLET TEKNOLOGI

Den fengslende Hi-Fi-lyden til GSP 550 leveres av et åpent høyttalersystem, utviklet og produsert av Sennheiser. Hver høyttaler er testet individuelt for å sikre best mulig kvalitet og holdbarhet.

SOLID BYGD

Det solide systemet av metallhengsler og materialer av høy kvalitet sikrer at du kan få glede av headsetet i svært lang tid. Akkurat som alle de andre produktene våre har GSP 550 to års internasjonal garanti, men på lengre sikt sikrer vi deg og headsetet ditt med utskiftbare deler som øreputer, kabler og dekkplater.

Sennheiser leverer førsteklasses lyd

Sennheiser produserer morgendagens lyd i dag. Det tyske selskapet er på stadig jakt etter den ultimate lyden, og har siden 1945 levert førsteklasses lydopplevelser både trådløst og kablet. Hodetelefonene fra Sennheiser kommer i lekkert design der du garantert finner din ultimate vinner blant headset-ene. Blant bestselgere fra Sennheiser finner du hodetelefoner skreddersydd for gaming, med støyreduksjon, eller helt enkelt produktene som gir deg de gode lytteropplevelsene.

Se hele vårt utvalg her