Toppmodellen blant sykkelrullene

KICKR leverer den ultimate treningsopplevelsen for innendørstrening.

Med finjusteringer fra den tidligere modellen har den i praksis blitt en lydløs rulle. Wahoo KICKR 2018 er for syklister som vil ha det beste på markedet, og nettopp denne rulla brukes av Team SKY. Med det store svinghjulet til KICKR, og nye algoritmer kan rulla levere den beste og mest realistiske sykkelfølelsen innendørs. 2200 watt, et ekstremt slitesterkt design og meget enkel installasjon og intuitiv i bruk, er dette den ultimate innendørs- rulla for å komme seg gjennom vintermånedene.


For deg som vil starte med rulletrening.

SNAP er rulla som leverer på pris, kontroll, presisjon og er svært enkel å koble opp mot dine enheter.

SNAP er som skapt for deg som vil teste innendørstrening uten å legge for mye penger i rulle. Med et enkelt "wheel-on" design monterer du enkelt opp din landevei-, terreng- eller temposykkel.

 

 


KICKR Climb

KICKR Climb tar bakketreningen og virtuelle baner til et nytt nivå, så du kan gjenskape faktiske høydeforskjeller på en realistisk måte.

Når Climb er koblet opp til KICKR, KICKR Core eller KICKR SNAP (2017-modell eller nyere) heves og senkes den for å matche den valgte stigningen opp mot 20%, eller utforkjøring ned til -10%. Disse justeringene kopierer utendørs klatring, slik at du naturlig kan endre posisjon, bruke spesifikke muskler og forbedre din pedalteknikk.

 


Den perfekte rulla for mosjonisten.

Rulla er ekstremt stillegående, gir en presis wattmåling og meget realistisk sykkelfølelse.

Dette er lillebroren til KICKR 2018. Den beholder de beste egenskapene til KICKR 2018, men i en litt mer kompakt enhet og er litt mer prisgunstig.


Wahoo Headwind

Denne kraftige viften gjenskaper luftmotstanden du møter utendørs.

Headwind kan kobles opp mot smart “trainers” og kompatible treningsapper, pulsmålere og hastighetssensorer for å automatisk justere luftstrømmen etter din intensitet. Ønsker du å bruke viften manuelt, er det selvfølgelig mulig.


KICKR Desk

KICKR Desk er det ultimate tilbehøret til din “pain cave”.

Bordet har en innebygget holder for nettbrett og mobiler, samt innebygde hull for din teknologi. Rammen i stål er robust og har en overflate med sklisikkert materiale, som holder alt på plass uansett hvor mye du svetter.