Prismatch*Prismatch*

Pulsklokke til trening og aktiv hverdag!

Pulsklokke passer for alle! Enten du vil følge med på pulsen, leter etter motivasjon, er nybegynner eller en proff så er treningsklokke et nyttig hjelpemiddel. Den vil hjelpe deg med å ligge i riktige pulssoner når du løper intervaller eller er ute på langtur. I tillegg kan pulsklokken gi indikasjon på din restitusjon. Noen klokker kan også kjenne igjen øvelser under styrkeøkten, og du kan sette opp flere økter og øvelser. Se topp 10 bestselgere her.

 

 

Garmin pulsklokker til nybegynner og proff 


Garmin er verdensledende innen GPS og leverer pulsklokker til alle idrettsutøvere fra nybegynner til elite. Din nye aktivitetsmåler gir deg full kontroll og tar pulsen på din favorittidrett som langrenn, løping eller sykling. Garmin leverer pulsklokker og aktivitetsmålere for deg som vil ha mange funksjoner, er perfekt for idretter der GPS er av betydning og for deg der kun det beste er godt nok.

 

Samsung smartklokke 

 


Samsung har smartklokkene som lar deg bruke din Samsung-mobil på farta. Siste generasjon Samsung Watch har blant annet innebygd GPS og pulsmåler i håndleddet, noe som gjør disse til fullverdige pulsklokker for de aktive. Med innebygget støtte for E-SIM har du mulighet til å bruke klokken som telefon også når du er ute og løper.

 

 

Huawei sportsklokker og aktivitetsbånd 

 


Huawei har kommet godt inn på banen også med disse produktene. Sportsklokken Watch GT2 utmerker seg med lang batteritid og et godt utvalg lettforståelige funksjoner. I tillegg til et lekkert design og svært god pris var dette nok til at denne klokken vant kåringen Gulltasten 2019, i kategorien "Årets helse- og treningsprodukt.

 

 

Fitbit aktivitetsmåler 


Fitbit produserer et bredt spekter av aktivitetsmålere, skrittellere og pulsklokker. Med en pulsklokke fra Fitbit trenger du ikke pulsbelte, da all teknologi finnes i klokken og den måler pulsen i håndleddet ditt. Takket være lekre design kan du bruke din Fitbit til hverdag og fest.

 

 

Polar Sportsklokker 

 
 

 

Apple Watch smartklokke 


Ta pulsen på treningen med ny Apple smartklokke. Her får du avanserte funksjoner tilpasset løperen, blant annet innebygget GPS til din aktive hverdag.