Amazfit pulsklokke og aktivitetsmåler 

 


Amazfit fra Huami er et helt nytt merke hos Komplett. Merket tilbyr pulsklokker og aktivitetsmålere som ikke bare er fine å se på, men virkelig gjør jobben sin også. 

 

Samsung smartklokke 

 


Samsung har smartklokkene som lar deg bruke din Samsung-mobil på farta. Siste generasjon Samsung Watch har blant annet innebygd GPS og pulsmåler i håndleddet, noe som gjør disse til fullverdige pulsklokker for de aktive. Med innebygget støtte for E-SIM har du mulighet til å bruke klokken som telefon også når du er ute og løper.

Apple Watch smartklokke 


Ta pulsen på treningen med ny Apple smartklokke. Apple Watch Series 4 har den største Apple Watch-skjermen noensinne og hver eneste del er nyutviklet. Her får du avanserte funksjoner tilpasset løperen, blant annet innebygget GPS til din aktive hverdag.

Matrix PowerWatch smartklokke 

 


Matrix PowerWatch er den første smartklokken i verden du ikke trenger å lade! PowerWatch får strøm fra kroppsvarmen din og måler kalorier forbrent, aktivitetsnivå og søvn ved hjelp av termoelektrisk teknologi.

Fitbit aktivitetsmåler 


Fitbit produserer et bredt spekter av aktivitetsmålere, skrittellere og pulsklokker. Med en pulsklokke fra Fitbit trenger du ikke pulsbelte, da all teknologi finnes i klokken og den måler pulsen i håndleddet ditt. Takket være lekre design kan du bruke din Fitbit til hverdag og fest.