Samsung Galaxy Tab A - Hele familiens tablet!

Galaxy Tab A kan brukes til familiens felles spillelister, til å finne inspirasjon og oppskrifter til kjøkkenet, eller til å styre hendelser i hjemmet. Den digitale oppslagstavlen Daily Board gjør tableten til et naturlig holdepunkt i hjemmet. Ved hjelp av det skreddersydde stativet* kan du ha den stående fremme og la fellestjenestene alltid være på, for eksempel familiens fotoalbum, været samt tid og sted.

Galaxy Tab A er med andre ord en tablet for alle. Tableten har en høyoppløst og behagelig skjerm som rekker nesten helt ut i ytterkanten, og som er fin til å se på filmer og serier på. Med fire innebygde og kraftige høyttalere i kombinasjon med Dolby Atmos surround er også lydopplevelsen sikret.

Kids Mode-innstillingen, med tilpasset innhold som LEGO, Filimundus og Toca Boca, gjør Galaxy Tab A til en tablet som vil gi hele familien mange hyggelige og avslappende stunder i hverdagen. Nye Galaxy Tab A 10,5 støtter opptil åtte forskjellige, personlige pålogginger. Det å kunne bytte på å bruke tableten og vite at pålogging til sosiale medier og strømmetjenester er lagret på nettopp din brukerprofil, er både praktisk og betryggende.

Brettet har også plass til MicroSD-kort, noe som betyr at du når som helst kan legge til opptil 400 GB lagringskapasitet. Da vil det være god plass til for eksempel nedlasting av serier og filmer, som kan sees senere uten nettforbindelse. Og skulle dere likevel klare å fylle kortet, er det enkelt å sette i et nytt uten å måtte slette noe av det dere har lagret. Med dtøtte for hurtiglading blir det mer tid til faktisk bruk.

 

 

Ikke glem tilbehøret