Call of Duty Black Ops 4

Er du klar for å utrydde verdens avskum i Call of Duty COD Black Ops 4? Ifølge utvikleren Treyarch er BO4 bygget opp for «multiplayer» fra bunden, med nye muligheter for taktiske kamper. Forhåndsbestill i dag og få tilgang på Blackout Private Beta og la deg underholde av nye Zombie-episoder.

God lagånd og taktikk
Noen spesialister fra tidligere versjoner vender tilbake og i tillegg et det utviklet fire nye. Alt i alt kan laget ditt velge mellom 10 ulike personligheter og danne det ultimate vinnerlag basert på ulike talent. Flerspiller-modusen i Black Ops 4 er fornyet og i denne versjonen, og ifølge utviklerne kan dere se frem til et mer taktisk lagspill.

Våpen for din spillestil
Spillslippet gir deg våpen med mer tyngde. Og med nye spesialister i BO4 er det flere muligheter til å skru sammen din helt egne spillestil. De ulike stilene åpner opp for mange muligheter sammen med dine lagspillere. Spilldesigner, Matt Scronce sier i et intervju med Finder at gamere kan se frem til den beste våpenfølelsen som finnes på markedet.

Glad i zombier?
For deg som foretrekker Zombie-versjonen er det mye å glede seg til i hele tre nye episoder. Her kommer det mange nye funksjoner for personifisering av din spillestil og en mengde variabler som hastighet på zombiene, helse og vanskelighetsgrad.

Blackout
En flerspiller-modus som får frem ditt konkurranseinstinkt. Her få gledelig gjensyn med karakter som Alex Manson og utjevne zombiene i Primis crew. Her kan så mange som 80 spillere møtes til heftige kamper om liv og død enten du velger å spille, alene, eller stiller lag på 2 eller 4.

PC i deler - Black Ops 4 Edition Oppgradering

PC i deler - Black Ops 4 Edition

Core i7-8700K 3.2/4.6GHz 6-Core,Z390,16GB DDR4, 480GB SSDM.2,RTX2080,Black Ops 4
Kjøp fra: Komplett
Bestillingsvare. Bestilles ved ordre. Leveringstid 1-2 uker.
22 990,-
Oppgraderingspakke - Black Ops 4 Edition Oppgradering

Oppgraderingspakke - Black Ops 4 Edition

Core i7-8700K 3.2/4.6 GHz 6-Core, Z390, 16GB DDR4, COD Black Ops 4
Kjøp fra: Komplett
Bestillingsvare. Bestilles ved ordre. Leveringstid 1-2 uker.
10 999,-