Prismatch*Prismatch*

Philips Ambilight er unikt!

Philips Ambilight skaper en engasjerende opplevelse du ikke har opplevd maken til. Ved å utstråle lys fra to, tre eller alle fire sider vokser handlingen dramatisk ut av TV-en og inn i en helt ny, spennende dimensjon.
Du kan selv stille din Ambilight TV etter hvilket humør du er i. Om du ønsker en intenst opplevelse når du ser på action eller en rolig opplevelse med et romantisk drama. Valget er ditt.

 

Len deg tilbake og nyt en ny opplevelse foran TVen med Philips Ambilight

YouTube Video -
YouTube Video -

Fire er et unikt tall

I Philips sine TV-er er det nyskapende teknologi som arbeider hardt for å skape best mulig bildekvalitet. Alle fokuserer på de fire elementene øyet oppfatter: bevegelse, kontrast, farge og skarphet. Prestasjonene til bildekvalitetsmotorene bidrar til å skape en utrolig bildegjengivelse, uavhengig av kilde og bildekvalitet. Så uansett om du ser på YouTube eller Netflix, vil begge være visuelt imponerende. 

YouTube Video -

Det er så mye å like ved Android™

Philips Android TV er en viktig del av Android-universet. Du kan spille appene du liker best, enkelt finne serier og -filmer, streame favorittmusikken din, få en oppslukende spillopplevelse med Ambilight, synkronisere progresjonen din med og starte en film på TV-en og se den ferdig på nettbrettet. Kort sagt, jo mer du bruker den, desto bedre liker du den.

Oppslukende lyd i hjemmet

Samtidig som TV-ene våre blir mer minimalistiske, sørger vi for at lyden forblir omfangsrik. Du får derfor dynamisk og fyldig lyd uansett om du lytter til en ny sang, ser på film eller spiller et spennende spill på Philips Android™ TV-en din.

Presisjonshåndverk

Hver liten detalj er utformet for å gi en vakker og autentisk visuell opplevelse, både på og rundt skjermen. Kun materialer av høyeste kvalitet er brukt – dette er europeisk kvalitetshåndverk som passer til interiøret hjemme.