Leie det som synker i verdi – Eie det som stiger i verdi

Komplett tilbyr bedriftskunder å leie utstyr fremfor å kjøpe. Komplett er selv utleier av utstyret. Leieavtalen inngås direkte med oss, ikke annen bank, broker eller Delbetalingsselskap. Vår løsning gir bedrifter mulighet til å velge leie på alt utstyr vi selger.


Slik gjør du:

 1. Legg varene i handlekurven på vanlig måte og gå til kassen.
 2. I kassen krysser du av for Leieavtale og velger ønsket leieperiode
  1. Minimumsbeløp for å inngå leieavtale er 5.000,- eks mva
  2. Maksimumsbeløp avgjøres av kredittvurderingen
 3. Velg BankID som signaturmetode og trykk på “Kredittsjekk”. Sjekk utføres automatisk med følgende mulige utfall:
  1. Automatisk godkjenning
  2. Behov for manuell behandling av søknad
  3. Avslag på kredittsøknad
 4. Dersom kreditt automatisk godkjennes vil leieavtalen vises. Denne må åpnes og aksepteres før elektronisk signatur kan utføres.
 5. Utfør elektronisk signatur som anvist. Ordre er da fullført og sendes i henhold til valgt forsendelsesmåte.
 6. Leieavtalen startes det tidspunktet ordren ansees levert.

 

Begrepet “leie” og “leasing” benyttes om hverandre i Norsk sammenheng. Vår definisjon og forståelse av begrepet “leie” er at våre bedriftskunder kan leie utstyret direkte fra oss i en avtalt periode (minimumsperiode) for et avtalt beløp. Etter minimumsperioden kan kunden velge å kjøpe, levere tilbake eller fortsette leieforholdet. Komplett er eier av objektene i leieperioden, mens bedriften har full bruksrett.

Hos Komplett kan du leie alle produkter vi til enhver tid fører. Du kan selv avgjøre lengden på leieavtalen, men pass på at leieperioden ikke overgår den antatte brukstid på objektet. Eks, dersom du bytter mobiltelefon etter 18 måneder vil det ikke lønne seg å velge en 36 måneders leieavtale.

Leie er i dag en av de mest benyttede Delbetalingsformene for anskaffelse av teknologisk utstyr. Tradisjonelt faller annenhåndsverdien på teknologisk utstyr raskt etter anskaffelse og en leieavtale gir derfor en mer korrekt betalingsperiode knyttet til den teknologiske utviklingen på produktet.

Ved å leie teknisk utstyr fremfor å eie, frigjør du driftskapital som gir firmaet en enklere og mer forutsigbar budsjettering. Kan din bedrift benytte vår leieordning?

Fordeler med leie fremfor andre betalingsløsninger

 • Ikke bruk egenkapitalen på utstyr som faller i verdi. Bruk den på formål og aktiviteter som sikrer bedriftens mål og strategi.
 • Betal heller ut utbytte eller gjør avsetninger til trangere tider fremfor å bruke opp egenkapital på teknologi som ikke er “kjerne” for bedriften.
 • Finansier 100 % av anskaffelsen, ingen egenandel eller forskuddsleie nødvendig.
 • Ingen krav til pant eller annen sikkerhet.
 • Leie gir raskere skattemessig utgiftsføring av dine investeringer.
 • Merverdiavgift betales ikke på investeringstidspunket, men som en del av det månedlige leiebeløpet.