Surface Book 2

Kampanjen varer til og med 31 mars, eller så langt lageret rekker.

Bygget for ytelse

Med Surface Book 2 kan du enkelt bevege deg fra profesjonelle programmer til de siste PC-spillene. Blås gjennom en hvilken som helst oppgave med lynrask lagring og Intel Core i5- og i7 prosessorer, og opplev den beste grafikkytelsen med de nyeste Nvidia GeForce GPUene. 

Tilpasser seg deg

Surface Book 2 er en robust bærbar PC, kraftig nettbrett og bærbart studio som tilpasser seg måtene du jobber og skaper best. Uansett om du designer 3D-modeller med CAD, skisser med Surface Pen, eller redigerer 4K-video på en ekstern skjerm, har Surface Book 2 styrken og allsidigheten til å hjelpe deg med å finne gjennombrudd.

Innovativ design

Surface Book 2 balanserer ytelsen med lette materialer for enestående kraft i en bærbar PC sin størrelse. Fordyp deg i opplevelser som ser ut som virkeligheten på en imponerende PixelSense ™ -skjerm, og det bakbelyste tastaturet lar deg skrive ned ideene dine raskt og trygt.

Gir det beste fra Microsoft

Arbeid sømløst med dine Microsoft Office-apper og legg til 3D-innhold for å øke effekten av innholdet ditt. Når bare en penn vil hjelpe deg med å uttrykke ideen din, ta tak i Surface Pen for å naturlig skisse, male og tegne, og bruk Surface Dial for enkel tilgang til verktøy på skjermen.

Husk tilbehøret

YouTube Video - Surface Book 2