Møt vår hvitevareekspert!

Knallpris på modeller anbefalt av vår ekspert

Hvilke hvitevarer er gode nok for deg, og hva er det beste på markedet? Vår hvitevareekspert, Kjell-Inge Yddal Aarset, har lang fartstid i bransjen, og deler gjerne sine erfaringer. Her finner du svaret på hvor mye penger du bør legge i dine hvitevarer for at det skal være godt nok til ditt bruk.

Få dine nye hvitevarer levert helt hjem på døra

 

 

Vaskemaskin

En vaskemaskin er ikke lenger hva det var. Med en rekke nye funksjoner er det lett å gå surr i jungelen av begreper og tilbudskampanjer. Vår ekspert gir deg tre vaskemaskiner i ulike prisklasser som dekker dine vaskebehov.

Hvilken maskin gir deg mye for pengene?
- Vår anbefalte maskin fra Electrolux er en fin oppstartsmaskin for småbarnsfamilier. Den håndterer store mengder tøy, og med 1400 omdreininger får du en god sentrifuge slik at dine klær er klare for tørketrommelen.

Hva vil du anbefale til husholdninger med mye skittentøy?
- Alle tre maskinene vi har trukket frem egner seg for denne kundegruppen. Det kan likevel være verdt å investere det lille ekstra i en børsteløs maskin, da unngår du at maskinens deler slites tidlig, og det er lenger tid til du må bytte vaskemaskin.

Og hva anbefaler du hvis man vil ha det beste dere har på lager?
- Da bør du ha en god og romslig vaskemaskin med en kraftig sentrifuge, som Miele WMH-maskinen. Den doserer rett mengde såpe med TwinDos-systemet, og med WiFi har du muligheten til å fjernstyre klesvasken som gir stor fleksibilitet og fra lange avstander.

 

Tørketrommel

De fleste av oss har ikke tålmodighet til å se på klærne tørke på snora. I tillegg blir en rekke klær, som for eksempel sengetøy og håndklær, mykere etter en runde i tørketrommelen. Produktsjefen gir deg tre av våre modeller slik at du enklere kan ta et valg.

Hvilken tørketrommel er bra nok for en som ikke vasker så mye klær?

- Enkle kondenstørketromler som tar 7 kg eller mer er et godt kjøp. Den rimeligste AEG-trommelen er en fin trommel for deg som ikke tørker fulle maskiner daglig.

Hvor mange kilo klær bør trommelen til en barnefamilie ta?

- 8 kg er tilstrekkelig, i tillegg er det nyttig med en maskin som innehar varmepumpe. Denne vil gjenbruke energiens som igjen gir lavere forbruk av strøm.

Hva får jeg om jeg legger litt ekstra penger i en tørketrommel?

-  Dersom du investerer litt i en god tørketrommel får du muligheten til å tørke selv den fineste ullgenseren. AEG AbsoluteCare lar deg tørke alle typer klær uten å slite på tekstilene. Denne har i tillegg børsteløs motor og vil vare i årevis.

 

 

Stekeovn

Produsentene har gjort veien til vellykket matlaging kortere. De ulike programmene og steketermometer veileder deg til et perfekt resultat, og når jobben er gjort kan toppmodellene rense seg selv ved å brennes rene gjennom pyrolyse. Yddal Aarset forteller hva som skiller våre tre modeller.

Hvis du ikke er en gourmet-kokk, hvilken ovn er bra nok?

- Vi kan trygt anbefale alle ovnene våre, men en Electrolux-ovn med UltraFanPlus vil gi gode strekeresultater og er mye ovn for pengene. Platetoppen er i grunn viktigere, da den brukes mer.

Hvilke programmer bør en bedre stekeovn ha i dag?
- En stekeovn med pyrolyse er lett å rengjøre, det er praktisk og verdsettes av mange kunder i dag. Hvis du går litt opp i pris til får du med dette og gjerne innebygd termometer som er praktisk for vellykket steking av alt kjøtt.

Hva bør en hobbykokk se etter ved kjøp av ny ovn?
- Det er vanlig at du får en større ovn når prisen øker, men det trenger du strengt tatt ikke med mindre du lager kalkun eller andre plasskrevende måltider. Du får ovner opp i meget høye prisklasser. Miele H 2265 B er romslig, enkel i bruk, innehar en rekke funksjoner samt er lett å rengjøre.

 

Platetopp

Induksjon har kommet for å bli, en teknikk som senker responstiden slik at du enklere tar kontrollen over pannene. Med fleksible kokesoner og mye plass kan du kokkelere med flere kjeler og panner samtidig, perfekt for middagsbesøk og små og store anledninger.

Hva er basic når du ser etter ny platetopp?
- Jeg vil si det er et must å ha en induksjonstopp. Den gir platetoppen en responstid på høyde med gass. Vår rimeligste anbefaling fra AEG har dette.

Hvilken platetopp bør en familie som lager mye mat gå for?

- En gjennomsnittsfamilie bruker platetoppen mye, og ved å gå opp litt i pris får du 2 flexi-soner som gir deg store friheter til matlaging med ulike størrelse på kjeler og panner på en og samme flate.

Hvilke funksjoner er de råeste på markedet?

- 3 flexisoner er nyttig når man lager mat for flere. Miele KM6366 gir deg 4 kokesoner og hele 75 cm arbeidsflate. Con@ctivitity lar deg i tillegg styre ventilatoren fra platetoppen.  

 

Kombiskap

Et nytt kombiskap dekker dine behov for lagring og funksjon av kjølevarer og frys på kjøkkenet. Gourmetmiddager eller frossenpizza? Du finner rett kjølevolum  blant våre utvalgte kombiskap.

 

 

 

 

 

 

 

Oppvaskmaskin

Vår ekspert har plukket ut tre oppvaskmaskiner som garantert tar seg av oppvasken. Hvilken modell du trenger avgjøres av ditt behov, ønsket levetid på maskinen og din lommebok.

 

 

 

 

 

 

 

Integrert oppvaskmaskin

Alle de tre integrerte oppvaskmaskinene er nedsatt til kampanjepris. Med ny oppvaskmaskin blir dine kuverter vasket raskt, rent og tørt godt gjemt i din lekre kjøkkeninnredning.

 

 

 

 

 

 

 

Komfyr

Komfyren er kjøkkenets mest brukte kjøkkenmaskin, uansett nivå på matlagingen. Våre komfyrer har funksjoner fra standard over- og undervarme til innebygd steketermometer og avanserte programmer.

 

 

 

 

 

 

 

Støvsuger

Støvsugeren er en viktig del av rengjøringen, og ditt nye innkjøp blir trolig din nye helt når du skal gjøre rent hjemme. Med god kraft og ergometrisk utforming går rengjøringen unna rom for rom.

 

 

 

 

 

 

 

Strykejern

Stryking er et nødvendig onde, men med riktig utstyr går jobben både raskere og enklere. Velg rett jern til ditt bruk, og i denne kampanjen kan du både spare stryketid og penger.