Vi er Nordens største PC-produsent og bygger over 40 000 skreddersydde PCer hvert år. Vi passer alltid på at modellene våre er oppdatert med den siste teknologien, men om du ønsker å bytte noe så fins det en rekke ulike kategorier med flere ulike valg av for eksempel grafikkort, prosessorer og kabinetter.

Når vi har tatt imot bestillingen din så blir den tildelt en dedikert tekniker som deretter bygger PCen fra start til slutt. Når PCen er ferdigmontert tester vi den selvfølgelig grundig for å sjekke at alt er i topp stand. Deretter installeres den siste programvaren og alle driverne, slik at du kan begynne å bruke PCen umiddelbart etter levering.

Vi tilbyr alltid fri frakt på alle våre Komplett-PCer og det finnes flere forskjellige leveringsalternativer. Det vanligste leveringsalternativet er som vanlig postpakke som leveres til nærmeste postkontor, men vi tilbyr også hjemlevering på døren. Tilgjengelige leveringsalternativer kan variere mellom ulike modeller og avhenger blant annet av størrelse og vekt. Hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelig for din ordre vil du kunne se og velge før du fullfører ordren.

Vi hjelper deg gjerne og er tilgjengelige for deg om du skulle ha noen spørsmål. Du er velkommen til å kontakte oss om du ønsker kjøpshjelp før du bestiller, etter du har bestilt eller om du skulle trenge hjelp med en PC som du allerede har fått levert. Du kan nå oss via telefon, e-post og chat. Kontaktopplysninger finner du under.

Tel. 33 00 55 00
Mandag-Fredag: 08:00 - 22:00
Lørdag-Søndag: 11:00 - 16:00

Chat
Mandag-Fredag: 08:00 - 22:00
Lørdag-Søndag: 11:00 - 16:00

E-post
kundeservice@komplett.no
kjopshjelp@komplett.no