BeYou

Det er på tide å velge PC på en annen måte.

Moderne PC-er er raskere, lettere og slankere takket være Windows 10 og de teknologiske fremskrittene innen maskinvare. Opplevelsen er ny og samtidig velkjent, og Windows-versjonen er den sikreste noensinne. De nye modellene har gunstig pris, lengre batteritid og en hastighet du kommer til å elske.

 

Windows Ink for Windows 10

Snu raskt tanker til handling med Windows Ink. Den fanger notater i tankers hastighet, selv før du logger inn. Øyeblikkelig inking-tilgang fra hvor som helst i Windows Ink-enabled apper. Og kraftig par inking med Office for å enkelt gjøre endringer, skape innhold og drive ideer fremover. 

Klikk på meg
Bare klikk på pennen din – Windows Ink
Skaper umiddelbart rom for din ideer.

Jeg er smart som deg!
Skriv ned noen noen elementer og de blir til en sjekkliste.
Prøv med telefonnummer og e-post.

Fantastisk i Office
Det er så enkelt å redigere Office-dokumenter.
Sirkel tekst for å velge, gjennomstrekk for å slette.

 

 

Få inspirasjon

til å velge din Thin & Light laptop

HP Envy 13"

Hvem sa at du må gi avkall på noe hvis du skal ha en ultralett PC? Utrolig elegant, og samtidig eksepsjonelt kraftig og lett. Den er slank, har et pent design og den nyeste maskinvaren for å takle hva som helst, nesten hvor som helst. Fantastisk lyd fra de innebygde Bang & Olufsen Play-høyttalerne er bare en av de mange fordelene med denne maskinen. 

Lenovo Ideapad 720S

Fjærlett teknologi på sitt aller beste! Lenovo Ideapad 720S har en luksuriøs finish i aluminium, gir deg lynrask lading, ekstra lagringsplass og revolusjonerende tilkoblingsmuligheter – og er fremdeles oppsiktsvekkende lett. Den spesialtilpassede skjermen har sylskarpe detaljer som gir deg en bedre filmopplevelse. IdeaPad 720S gir deg en bærbar kino uansett hvor du er.

Lenovo Yoga 910

Jeg har selv opplevd hvor vanskelig det er å få råd til en bolig som student. Så nå tegner og lager jeg mindre og fleksible hus som ikke er så dyre. Men det er ikke nok at designet fungerer, utseendet er like viktig. Det er nok derfor den lekre Lenovo Yoga 910 med nok kraft til å vare en hel dag i felten har blitt mitt foretrukne verktøy.

Surface Pro

For meg handler kreativitet om å se forbi de usynlige grensene. Jeg følger den filosofien når jeg jobber med design på min Surface Pro. Siden den er så lett kan jeg enkelt bære den rundt i studioet mitt – eller ta den med til de stedene hvor jeg føler meg mest inspirert. Dessuten er den så kraftig at jeg kan jobbe i flere kreative programmer samtidig. Jeg tror det er derfor det er mitt favorittverktøy.

Surface Laptop

Jeg sa opp jobben min for å drive heltid på mitt eget prosjekt. Jeg ville ikke begrense meg selv og mitt design. I dag gjør jeg alt fra å designe til å holde nettsidene oppe og stå. Den stilige Surface Laptop er en stor del av prosessen min fordi berøringsskjermen inpirerer meg til å jobbe på nye måter - og jeg elsker at den er så tynn og lys og den passer perfekt i mine egne designede vesker. Jeg er så takknemlig for at jeg var dristig nok til å faktisk gjøre dette. Det er en drøm for meg å jobbe med dette hver dag.

Asus UX370

Jeg vil ha muligheten til å være min egen sjef og ha friheten til å gjøre akkurat det jeg vil når jeg vil. Det er derfor jeg startet min egen virksomhet hvor jeg lager reglene. ASUS Zenbook Flip S er perfekt for meg fordi den hjelper meg å gjøre oppgavene slik jeg ønsker at de skal gjøres. Med 360°-flippable display kan jeg arbeide veldig fleksibelt, og se Full HD-videoer på YouTube som nesten får meg til å føle at jeg er i naturen når jeg i min café.