Lydkvalitet i verdensklasse


EC Living. Levende lyd. Uten en tråd.

 

 

Med EC Living fra Electrocompaniet nyter du enkelt musikken din trådløst i hele huset. I en kvalitet du sjelden har hørt maken til.

Musikkvalget ditt styrer du med en app for mobiltelefon eller nettbrett. Lydkvalitet i verdensklasse er en del av Electrocompaniets DNA, og nå har vi konstruert et multirom-system som virkelig skiller seg ut med sin musikalitet, komfort og formgivning.

EC Living består av flere modeller trådløse høyttalere og streamere, som alle kan kombineres i et felles trådløst system med ganske ekstrem lydkvalitet.

Alt-i-ett

En alt-i-ett-løsning som kombinerer høyttaler, forsterker og trådløs avspiller/streamer i samme enhet. Den lar deg spille musikk i forbløffende kvalitet, og kontrolleres enkelt fra mobil eller nettbrett.

Kan utvides med «ekstrahøyttaleren» Tana L-1 for glimrende stereolyd med virkelig fylde, og med flere høyttalere som gir deg lyd i alle rom.

 

Støtter de fleste formater og strømmetjenester

EC Living støtter de mest populære formater og strømmetjenester, som Spotify og Wimp/Tidal, Air play m.m.

Når du mister FM-dekningen, kan du bruke den innebygde nettradioen og glemme DAB.

Stereo eller lyd i alle rom med ekstra høyttalere

EC Living Tana SL-1 kan selvfølgelig brukes alene, men for den optimale lydkvaliteten anbefaler vi at du bygger ut med en L-1 ekstrahøyttaler og får glimrende stereolyd som har tatt fagpressen med storm.

Eller enda bedre, med høyttalere i hvert rom for trådløs kvalitetslyd over hele huset.

Spill trådløst eller bruk kabel

EC Living Tana SL-1 har det du trenger av tilkoblingsmuligheter. Du kan bruke Wi-Fi og spille trådløst eller bruke optisk- eller coax-inngang for TV eller annet lydutstyr. Den har også USB for tilkobling av ekstern lagringsenhet.

Om du ønsker kabel framfor trådløst nettverk, er det også en ethernet-port tilgjengelig.

Dine høyttalere, ditt design.

EC Living-høyttalerne har både utskiftbare stofftrekk og sokler i en rekke farger og materialer. Du kan skreddersy et design som passer deg og din stil.

Når så du det på en høyttaler sist?

 

Trådløse høyttalere med streaming-funksjon

Trådløse høyttalere for utbygging til stereo