AMD Ryzen - 2. Generation

MSI X470 GAMING PLUS AMD Socket
Kjøp fra: Komplett
Lagerstatus: Ikke på lager. 10 stk. forventes sendingsklare 26.jul.2018 (usikker dato)
1 299,-

Banebrytende teknologi

Prosessorene 2nd Gen AMD Ryzen™ er basert på bransjeledende 12 nanometers prosessteknologi for å ta i bruk de nyeste banebrytende funksjonene.

Ryzens avanserte SenseMI-teknologi gjør det mulig med mer ytelse enn noen gang før. I kombinasjon med Precision Boost 2-teknologi bruker XFR 2 intelligensen til prosessoren for å oppdage førsteklasses kjøling og levere mer ytelse i arbeidsbelastninger.

Hovedkortene i AMD 400-serien er klargjort for alle skrivebordsprosessorer fra Ryzen rett ut av boksen, og har spesialoppdateringer som er skreddersydd for entusiaster, for eksempel Precision Boost Overdrive for forbedret ytelse med prosessorer i AMD Ryzen 2000X-serien.

Hovedkortene i AMD 300-serien er kompatible med 2. Gen AMD Ryzen™ skrivebordsprosessorer med en enkel fastvareoppdatering (BIOS).

Velg 2nd Gen AMD Ryzen skrivebordsprosessorer og omfavn en databehandlingsopplevelse som er både mer fleksibel og kraftigere enn noe som før har vært tilgjengelig.

Kompatibel med AMD Socket AM4

Skrivebordsprosessorene i AMD Ryzen™ 2000-serien er kompatible med Socket AM4-hovedkort med brikkesett i AMD 400-serien. Se etter merket «AMD Ryzen™ Desktop 2000 Ready» på hovedkortets eske. Hovedkort med brikkesett i AMD 300-serien kan kreve at du må installere oppdatert fastvare (BIOS). Ta kontakt med produsenten av AMD Socket AM4-hovedkortet for mer informasjon.