iPad, iPhone, Apple Watch, Apple TV, MacBook - vinnere under treet


iPhone

iPhone X har en ny design med skjerm på hele forsiden – en 5,8-tommers Super Retina HD-skjerm med HDR og True Tone. Laget i det sterkeste glasset noen smarttelefon har hatt, og et bånd av rustfritt, kirurgisk stål. Lader trådløst. Vann- og støvbestandig. Dobbelt 12 MP kamera med dobbel optisk bildestabilisering tar flotte bilder, selv i dårlig lys. TrueDepth-kamera med Portrettmodus for selfier og ny Portrettlyssetting. Avansert ansiktsgjenkjenning låser opp iPhone X sikkert – med bare et blikk.  


iPad

iPad gir deg en engasjerende Multi-Touch-opplevelse. Det er raskere, enklere og mer moro å gjøre alt du liker på iPaden. Den krystallklare Retina-skjermen viser utrolig levende og naturtro farger. En kraftig chip med 64-bits arkitektur i datamaskinklassen kjører grafikkintensive spill og apper uten problemer. Med to avanserte kameraer er det enkelt å ta imponerende bilder og få god bildekvalitet på videosamtalene med FaceTime. Og alt du liker å gjøre kan du nå gjøre på helt nye måter med over en million apper i App Store – spesialdesignet for iPad.

Apple Watch

Med nye watchOS starter apper umiddelbart, og det er enklere å få tilgang til dem. Du får flere nye urskiver. Du kan sende mer uttrykksfulle meldinger. Du kan dele aktivitetsnivået ditt med venner – og sette av litt tid til deg selv hver dag med den nye Pust-appen. Og med Meldinger kan du kommunisere på mer uttrykksfulle og fornøyelige måter. Dette er verdens best likte smartklokke. Og med nye watchOS er det enda mer å like.

MacBook

Nye MacBook Pro er en banebrytende bærbar datamaskin i en ny design som er tynnere og lettere enn noensinne. MacBook Pro har fått Touch Bar – en revolusjonerende måte å styre Macen på. Nye MacBook Pro har tidenes mest lyssterke og fargerike Retina-skjerm, integrert Touch ID-teknologi og et nydesignet høyttalersystem med dobbelt så stort frekvensområde. Med banebrytende grafikkteknologi, kraftige prosessorer, lynrask SSD-lagring og macOS Sierra er MacBook Pro den ultimate bærbare datamaskinen til både jobb og privat bruk


Klikk på knappene under for å se hva som er mest populært akkurat nå på Komplett