Meny
Søk
Logg inn

NY PLATETOPP? Dette bør du tenke på: 

Platetopper kommer med egne strømtilførsler og styringspanel, dermed kan de plasseres uavhengig av stekeovnen. Kombiner den platetoppen du ønsker deg mest med den ovnen som har akkurat de funksjonene du er ute etter, og du får et unikt kjøkken skreddersydd for dine behov. Mange nye enheter med spennende funksjoner kan også passe fint inn i et standard Ikea-kjøkken, for eksempel. 

I dag får du platetopper med bredder på 30, 60, 85, 90 eller 120 centimeter. Standardmålet er 60, men det er verken komplisert eller vanskelig å bytte ut den platetoppen du har i dag med en som er bredere. 

NY OVN?  

Komplett har også et svært godt utvalg av stekeovner. Mange har flere avanserte programmer og funksjoner, men husk at det er flest hverdager. Velg en ovn som har de egenskapene du trenger til å lage den maten dere spiser mest til hverdags. 

Et forholdsvis nytt ovnsprogram som virkelig vil spare deg for tid og arbeid, er såkalt pyrolyse. Velger du en ovn med pyrolyse, trenger du aldri å vaske den. Den vasker seg nemlig selv. Hvem i familien som skal skrubbe ovnen, blir aldri et diskusjonstema igjen. 

NY OPPVASKMASKIN? 

Oppvaskmaskinens kapasitet måles i antall kuverter. En kuvert tilsvarer oppdekning av tallerken, bestikk og glass for én person. Hos Komplett finner du vaskemaskiner i standardstørrelse med kapasitet til 13 kuverter, smalere modeller med plass til 9 kuverter om gangen, og mindre benkoppvaskmaskiner som tar 6 kuverter. 

Du som bruker oppvaskmaskinen hver dag, vet imidlertid at det ikke er bare er asjetter, glass og bestikk som må vaskes. Ofte har vi også behov for å stable inn kjeler, stekeformer og større boller, i tillegg til en og annen plastleke eller kjøleskapsskuff.