Intono DAB-radio - fantastisk lyd til fornuftig pris

Intono Home Radio

Intono Home radio har ikke bare fantastisk lydkvalitet, den er også lekker å se på! Lytt til radio via DAB, DAB+ eller FM, og du kan koble til andre enheter via Bluetooth eller kabel og lytte til favorittmusikken fra spillelistene dine på eksempelvis Spotify. 

Med sin elegante, lakkerte finish vil radioen passe inn i alle rom i huset, og med alarmfunksjon kan den også brukes som vekkerklokke. 

Intono DAB+-radio

Intono leverer god lyd til fornuftig pris. Intono Travel Radio er liten nok til å ta med seg, men spiller allikevel høyt og leverer en meget bra lydkvalitet.

 

Det oppladbare batteriet varer i timevis, og den innebygde laderen starter batteriopplading hver gang man kopler til strømkabelen. Batteri har forskjellig levetid på en lading avhengig av hvilken modus du velger. Når du bruker radio enten via FM eller DAB så varer batteriet lengre enn om en bruker Bluetooth.

Denne radioen har samtidig Bluetooth som lar deg strømme lyd trådløst med god kvalitet fra telefon eller nettbrett. Radioen har også klokke med alarm og lagring av favorittstasjoner.

 

Utdrag fra testresultat: "Enten det er radio eller musikk fra mobilen over Bluetooth, holder jeg en knapp på Intono foran røkla. Som reiseradio låter den fabelaktig! Alt låter klokkeklart, takket være åpne overtoner, og den har omtrent like bra driv i bassen som de beste av de andre."

YouTube Video -