Hvorfor skal jeg bytte til DAB+ radio?

Det har den siste tiden vært mye fokus på den nye radiostandarden DAB+. Dette er standarden for digitale radiosendinger og vil på sikt være den eneste muligheten for å høre på radio i Norge. Myndighetene har som mål at det eksisterende FM-nettet skal avvikles i 2017, eller senest i 2019. 

Allerede nå er det flere riksdekkende DAB+ kanaler enn kanaler i FM-nettet, og det lanseres stadig nye DAB+ kanaler som kun kan høres på med en DAB+ radio eller på nettet. Når du har DAB+ signaler i bilen slipper du mye av støyet som kommer fra FM-senderne, fordi radiodekningen er mye bedre og signalene er sterkere med DAB+ senderne. Det betyr at du kan høre på favorittkanalene dine uansett hvor du befinner deg. Eksempler på DAB+ kanaler er NRK P1+. NRK P13 og P6 Rock.

DAB+ radio - uansett hvor du er!

For at du skal kunne nyte favorittkanalene dine hvor enn du befinner deg, må du snart bytte til en DAB+ radio - om du enda ikke har gjort det.

Komplett.no tilbyr flere produkter med DAB+. Om du ønsker deg en liten på kjøkkenet, stereo med DAB+ i stua eller ønsker å få med deg radiokanalene i bilen. Da har vi både DAB+ adaptere og DAB+ stereoer til bilen, og du kan selv velge om du ønsker å bytte FM-radioen eller plugge til et adapter. Vi har DAB radioer fra flere produsenter, så det skal være lett å finne en som passer deg.

 

Under ser du et utvalg av hva vi tilbyr av DAB+ produkter.