Rethink what a phone can do

Vi endrer hele måten å dele opplevelser og minner på. Vi gjør det ved å knuse grensene for hva en telefon kan gjøre. Og det er det største som har skjedd med telefoner. Noen gang. 


Galaxy S7 er nøkkelen til et enklere liv og større opplevelser. Koble den trådløst sammen med Samsungs smartklokker, musikkanlegg og TV. Sammen med Gear VR kan du vandre gjennom tid og rom uten å ta et eneste skritt, sveve fritt blant planetene i solsystemet vårt eller ta ditt favorittspill til nye dimensjoner. Eller gjenopplev ferieturen som du filmet med Gear 360. Kanskje du ser noe som skjedde bak deg i Roma?

 

Gi virkeligheten en virtuell dimensjon

Nye Gear VR kan brukes av alle som har en Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge og S6 edge+, og gir brukeren en 360-graders sfærisk opplevelse i 3D.

La fantasien nå nye høyder. Vandre gjennom tid og rom
uten å ta et eneste skritt. Svev fritt blant planetene i solsystemet
eller ta favorittspillet ditt til nye dimensjoner. Få glede av film, TV og musikkvideoer i 3D.

Ta steget inn i dine egne fotoalbum og opplev familiefilmene på en helt ny måte. Det massive synsfeltet på 101° gir en oppslukende kinofølelse. Nye Gear VR byr på en fantastisk opplevelse takket være den skarpe skjermen på Galaxy S7. Den virtuelle virkeligheten er nå enda lettere tilgjengelig.

Lag dine egne 360-filmer

Nå kan du spille inn 360-gradersfilmer helt selv. Gear 360 er et kamera som fanger deg og omgivelsene dine i 360 grader og skaper en helt ny filmopplevelse. Kameraet fanger omgivelsene fra alle synsvinkler uten å gå glipp av noe. To kameralinser med 180 graders synsfelt hver skaper video og bilder i 360 grader. Det lysfølsomme objektivet gir levende og skarpe bilder som er rike på detaljer, også i svakt lys.

Musikkvideoinnspilling i garasjen, fjellklatring med kompisene, storbyweekend, barnets første sykkeltur – alt blir mye heftigere i 360 grader.

Velg å redigere den nye 360-filmen direkte i din Samsung Galaxy S6 eller S7 og del den med familie og venner. Gjør en vanlig dag til en uforglemmelig dag – med Gear 360.

Husk tilbehøret

Samsung Galaxy Wireless Charger Stand Ladere
Lagerstatus: Ikke på lager. 20+ stk. bekreftet sendingsklare 11.apr.2019
384,-