Denne elegante luftrenseren i skandinavisk design fjerner effektivt 99,97 % av alle partikler og skadelige gasser, inkludert pollen, mugg, sigarettrøyk, matlukt, bakterier og virus. Som navnet tilsier er den stillegående, slik at du kan nyte fordelene med ren luft uten forstyrrende støy.

YouTube Video - Mill Silent Pro luftrenser

 

Ren luft på 10 minutter
Fjerner effektivt 99,97% av skadelige partikler og gasser, inkludert pollen, lukt, mugg, giftstoffer, bakterier og virus.
Anbefalt romstørrelse:
Mill Silent Pro: <115 m²
Mill Silent Pro Compact: <55 m²

 

Høy kapasitet (CADR)
Bildet illustrerer hvor mye luft (målt i antall produktkartonger) Mill Silent Pro luftrenser renser i løpet av en time i boost-modus. Clean Air Delivery Rate (CADR) måler luftrenserens effektivitet basert på volumet av luft som renses per minutt. Jo høyere tall, desto mer ren luft leverer luftrenseren.
CADR i boost-modus:
Mill Silent Pro: 565 m³/t (illustrert på bildet)
Mill Silent Pro Compact: 293 m³/t

 

True HEPA13 filter medisinsk kvalitet
Fjerner 99,97 % av partikler, selv de minste som også er de mest skadelige. Det aktivt granulerte kullfilteret fjerner skadelige gasser og lukter. Det antibakterielle belegget er den blå fargen på filteret, som unngår at bakteriene vokser inni enheten din.

Stille som en lett bris
Ofte må man velge mellom effektivitet og støynivå. Med ledende teknologi har vi utviklet en luftrenser som gir høy effektivitet (høy CADR) og lavt støynivå (lav dB). Hver dB teller da dB-skalaen er logaritmisk. Det betyr at en luftrenser med 60 dB er ti ganger mer støyende enn en med 50 dB.
dB i normal-modus: 18,5-46.
dB i boost-modus: 50,1.

 

 

Reell statusindikator for filterbytte
Mange luftrensere gir beskjed om filterbytte basert på antall timer luftrenseren har vært i bruk. Mill sin statusindikator vil kun fortelle deg at du skal bytte filter når det faktisk er fullt. Dette sikrer daglig filtereffektivitet og mulige kostnadsbesparelser.

 

 Vedlikeholdsfri partikkelsensor
Denne unike sensoren behøver ingen rengjøring, i motsetning til tradisjonelle sensorer som må rengjøres flere ganger i året. Slik unngår du strevet med å rengjøre en ømfintlig sensor, da produktet fikser jobben for deg.

 

Avansert partikkelsensor
Den avanserte partikkelsensoren måler et bredt spekter av partikler (PM 1, PM 2,5, PM 10), selv de minste og mest skadelige partiklene så små som 0,3 mikron.
PM 1: Virus, avgasser (de mest skadelige)
PM 2,5: Bakterier, sopp og mugg, sporer, pollen
PM 10: Støvpartikler

 

Overvåk luftkvaliteten i Mill-appen
WiFi-funksjonen gir deg full oversikt over luftkvaliteten i hjemmet ditt i Mill-appen. Dette gir deg muligheten til å se hvor mye luft som renses til enhver tid og hvilke partikler og gasser som finnes i hjemmet ditt.