UE BOOM 2 er en trådløs høyttaler som slynger ut høy og fantastisk glimrende lyd, med dyp og kraftig bass, i alle retninger – uansett hvor du er. Den ble designet for å bli våt, gjørmete og dengt. Den er vanntett,* støtsikker og laget av de mest sexy og hemningsløse høykvalitetsmaterialene i hele universet. *IPX7-gradert vanntett (opptil 30 minutter og til en dybde på 1 meter).

UTROLIG BRA SURROUNDLYD
UE BOOM 2 er en trådløs høyttaler med surroundlyd som sprer rundt en utrolig lyd med dyp og kraftig bass i alle retninger – uansett hvor du er. Om du er i regn eller solskinn – reiser, fester og vil ta med din musikk til dine favorittstrender. Trenger du enda mer lyd så koble til enda en EU BOOM høyttaler og få en massiv lyd.

TA MED FESTEN. OVERALT.
UE BOOM 2 gir deg friheten til å fortsette utforskingen og du trenger aldri bekymre deg om å dra festen for langt. 30 m rekkevidde for trådløst Bluetooth-nettverk; 15 timers oppladbart batteri; ultrarask micro-USB-lader og perfekt design for å ta med musikken på alt mulig. Ta den med på sykkelen. Fest den på sekken. Hent vennene dine og fest ut i det ukjente.

TRYKK FOR Å SPILLE. DOBBELT TRYKK FOR Å HOPPE OVER.
Med UE BOOM 2 kan du styre festen musikken som aldri før. Trykk høyest oppe på høyttaleren for å spille av, pause eller å hoppe over låter. Bruk applikasjonen for å fjernkontroller høyttaleren, få kule oppdateringer og opplev et stort sortiment av ulike funksjoner som Block Party. Velkommen til fremtiden.

YouTube Video -