Nå lanserer vi Komplett NFT – Metaverse edition!

Når vi, menneskeheten, i løpet av kort tid tar steget fra den virkelige verden (IRL) og endelig begynner å leve våre liv i «The metaverse» så står din Komplett-PC klar!

Komplett har gjennom de siste tiårene bygget hundrevis av gaming-PC-er og vi tør å påstå at vi er eksperter på området. Men fantastisk ytelse, å være først ute med den nyeste teknologien og mange fornøyde kunder holder ikke mål i «The metaverse». Det krever noe mer, og Komplett-PC NFT fyller tomrommet.

I dag lanserer vi våre egne gaming-PC-er, Komplett-PC, som NFT! Disse kan du enkelt ta med deg inn i «metaverse». Fyll på din crypto-konto, dra på deg VR-brillene, så sees vi på den andre siden!

Komplett aF0X Epic Gaming NFT

Er det en Komplett-PC som ser ut som en ape? Nei, det er en rev! Komplett med rødfargede lamper, en lur prosessor og selvfølgelig et RTX 3080-grafikkort. «Beste PC-en, 5/5-FoX ”news”».

381 337 kr

Komplett aMUSED PRIMATE Epic Gaming NFT

Over millen er null stress når «pappa betaler». Perfekt for å ta med til neste, kjipe møte på yachtklubben. Grafikkortet er fra vår egne premium lineup med ekstra mye fres. Vi garanterer opp til 999 MH/s! Propellcapsen er selvfølgelig inkludert.

1 337 000 kr

Komplett aZATHOTH Eldritch Gaming NFT

Neotokyo så det spruter ut av ørene. Så mye neon og farger som skjærer seg så det kiler i magen. En fullutstyrt PC med et slimete RTX 3080-grafikkort og tentakler som ville gjort selveste Algernop Krieger sjalu.

0 118 999 kr

 

 

 FAQ 

 

Kjøper jeg en PC?

Nei, du kjøper en NFT av en Komplett-PC.

Hvilket grafikkort følger med?

GeForce RTX 3080 (V1), altså ikke LHR-versjonen, så du i metaverse kan utvinne virtuelle coins som du kan late som du kjøper kunst for. Litt som monopolpenger.

Så jeg kjøper et RTX 3080?

Nei, du kjøper bilde av en Komplett-PC som har et RTX 3080-grafikkort.

Så.. jeg eier kun bildet?

Nei, altså, du eier kvitteringen for bildet av en Komplett-PC. På samme måte som du kjøper melk på butikken og du kun får kvitteringen. Men bare at du ikke får kvitteringen, du får altså et løfte om at det finnes i en «blockchain».

Hva er en NFT?

Enkelt forklart er en NFT et bevis på at du på et vis eier et digitalt kunstverk. Du eier retten til å skryte på internett at du har kjøpt en bildefil, som hvem som helst kan kopiere. Gratulerer!

Hvordan fungerer det?

Det er enkelt. Du sender oss *massevis* av «penger» fra din Bitcoin-, Etherium-, eller Doge-coin wallet. Deretter mottar du en lenke med et digitalt «sertifikat» som «beviser» dets «ekthet».

Din PC i metaverse?

Vil du kunne betrakte din Komplett-PC inne i «metaverse»? Nyte dens 2D-prakt i en virtuell verden? Henge den på en virtuell vegg og vise den til alle, inkludert Carl Bildt? Gratulerer, nå kan du gjøre dette! Ta med PC-en din inn i fremtiden!

Er du forvirret?

Enkelte hevder at NFT og metaverse er «the second coming of Jesus» og er det beste siden fabrikkoverklokkede brødristere. Andre forstår absolutt ingenting av dette. Og vi tilhører nok den siste kategorien. Hvilken tilhører du? Diskuter i små grupper i kommentarfeltene på Facebook.