Logitech

League of Legends

Vi introduserer League of Legends-kolleksjonen. Utviklet for å inspirere mestere og spesialberegnet for topp ytelse. Vi dekket vårt turneringssikre utstyr i signaturutgavene Hextech Magic blue og Hextech Metal gold for å skape design i begrensede utgaver som gjør at du kan ta et dypdykk i League of Legends-verdenen - og vinne!

Logitech G PRO X Gaming Headset League of Legends Edition Gamingpakke

Logitech G PRO X Gaming Headset League of Legends Edition

Inkl. Musematte, Gamingtastatur og Gaming Mus
(1)
Ikke på lager. 2 stk. forventes sendingsklare 17.sep..2022 (usikker dato)
3 999,-
YouTube Video - Introducing the PRO Series League of Legends Collection

Pro X gaming headset

Utviklet i samarbeid med proffer, blant andre TSM League of Legends-ikon Bjergsen. Avansert BLUE VO!CE, neste generasjons 7,1-kanals surroundlyd og PRO-G 50 mm-drivere gjør at du høres klarere enn noensinne og hører alt i utrolig detalj. Og nytt nivå av avstandsbevissthet betyr at det blir enklere enn noensinne å finne ut hvor fienden befinner seg. Solide kvalitetsmaterialer sørger for langvarig komfort, slik at du kan fokusere fullt ut på å vinne.

Pro trådløs gaming mus

Et must for e-sportsproffer. Over en to-års periode samarbeidet Logitech G med mer enn 50 profesjonelle spillere for å finne den perfekte formen, vekten og følelsen kombinert med vår trådløse LIGHTSPEED-teknologi og HERO 25K sensorteknologi. Resultatet er en gamingmus med enestående ytelse og presisjon som kreves for å vinne.

Pro mekanisk gaming tastatur

Det turneringssikre PRO gaming tastaturet med GX Tactile mekaniske brytere. Et kompakt design uten numerisk tastatur gir deg mer plass til å bevege musen. LIGHTSYNC RGB-belysning gjør at du kan fremheve viktige League of Legends spillhurtigtaster. Logitech G HUB programvare sørger også for tilpasset belysning og animasjon, slik at du virkelig kan gjøre tastaturet til ditt eget.

G840 XL Musematte

Med et stort overflateområde gir G840 XL gaming musematte mer plass til å spille enn noensinne. Den ytelsesbaserte overflaten gir topp presisjon for gaming mus – selv i halsbrekkende hastigheter under League of Legends-kamper. Den stabile gummibasen holder både mus og tastatur på plass. Den er så solid og fleksibel at du enkelt ruller den opp og kan ta den med overalt i det medfølgende transportrøret.