Klart og bredt lydbilde
Boost din lytteopplevelse med Samsung in-Ear hodetelefoner med Rectangle-design. Dens DLM-enheter (Double Layered Motion Structure) leverer eksepsjonelt kraftig lyd av ypperste kvalitet. En kombinasjon av flat stoffledning og metaller tilbyr et elegant og raffinert utseende hvor ledningen ikke krøller seg

Trådløs høyttaler
Samsung Wireless Speaker Scoop er en Bluetooth-høyttaler med en kompakt, stilig design. Dens bærestropp gjør den lett å ta med seg. Den er sprutsikker, og takket være den innebygde mikrofonen, kan du utføre stemmesamtaler uten å måtte ta fram mobiltelefonen.

360° Surroundlyd
Utstyrt med en innovativ 360° surround-høyttaler, lar Samsung Wireless Speaker Bottle deg nyte av et rikt lydbilde uavhengig av hvor du bruker den. Fordyp deg i din favorittmusikk overalt.

Trådløs ladeplate
Den trådløse ladeplaten er en multilader, som gir deg mulighet til å lade opp to enheter på samme gang. Ladningen starter i det du plasserer din trådløse enhet på platen. Ved bruk av laderens egen ladeport, kan hele tre enheter lades samtidig.

YouTube Video -

Moderne, hyggelig
og lekende design

Batteripakken med Kettle-design kommer med en kabel som også fungerer som et kickstand for din smarttelefon. Bruk den til å få telefonen i den riktige vinkelen, slik at du bedre kan nyte internettsurfing eller filmer mens du lader batteriet.

 

Koble USB LED-lyset til batteripakken og bruk den som en hendig lanterne.

Dets design og farge matcher batteripakken perfekt. Med den inkluderte hetten er den lett å ta med over alt. Bare fjern hetten, sett den i batteripakkens USB-port, og du er klar. Du kan også bruke den på andre enheter med USB-porter, inkludert andre Samsung batteripakker.