STREAMINGUTSTYR FOR VEIEN TIL SUKSESS

Fra mikrofoner og kameraer til opptakskort og headset – vi har alt du trenger for å skape ditt unike brand, uavhengig om du nettopp har begynt å streame eller allerede er på vei mot stjernestatus.

 

Razer Seiren 

 

Razer tilbehør 

 

YouTube Video - Streamer Certified - Razer Kiyo and Seirēn X

Razer Seiren X streaming mikrofon

Razer Seirēn X er designet og testet av topp streamere, og lar deg bli hørt på en kraftfull måte. Støttet av den beste mikrofonteknologien, er dette første skritt til å ta live-streaming til helt nye høyder.

Razer Seiren Mini mikrofon

Vi presenterer vår ultrakompakte kondensatormikrofon som er laget for streaming med små eller bærbare oppsett, og som er i stand til å produsere lyd av profesjonell kvalitet – takket være et superkardioide opptaksmønster og en 14 mm kondensatorkapsel.

Razer Seiren Elite mikrofon

Razer Seirēn Elite er en strømmesertifisert mikrofon for dynamisk strømming av profesjonell kvalitet designet for å ta kvaliteten på strømmen din til neste nivå. Den produserer en varm og fyldig stemmekvalitet, som ytterligere forbedres ved tillegget av et høypassfilter og en digital/analog-begrenser som gir usedvanlig ren lyd.

Razer Kiyo streaming kamera

Razer Kiyo er designet og testet av toppstreamere, og er et stasjonært strømmekamera med et kraftig flertrinns ringlys som du kan dimme eller lysere på kommando, med muligheten til å streame med 60 fps for full spilletroskap. Det er det perfekte kameraet for profesjonell streaming.