Digitale spill – levert direkte til deg!

 Er du ute i siste sekund? Julegavene ligger allerede under juletreet, men du kommer plutselig på noen du har glemt? Eller er du kanskje gira på egentid med et nytt, kult spill? Vi har mengder med titler som leveres digitalt og direkte til din e-post eller spillerbruker. I tillegg har vi også gavekort for de som ikke helt kan bestemme seg.

Klar for å lade turboen, holde fast i rattet og gire fra null til hundre i rekordfart? Da skal du absolutt slå til på Forza Horizon 5 fra Playground Games. Her får du racingeventyr i Mexicos fargerike miljø, både for deg selv og om du vil konkurrere mot andre. Hva venter du på?

Det har gått litt over ett år siden CD Projekt Reds stappfulle RPG Cyberpunk 2077 ble lansert! Siden den gang har oppdateringer gjort eventyret med V bedre enn noensinne. Har du fortsatt ikke besøkt neonduftende Night City er det kanskje på tide?

Når Arkane Studios lager spill blir det ofte spesielt, det samme gjelder Deathloop. Hva sies om en tidsmaskin der verden tilbakestilles om og om igjen? Det blir ikke helt det samme, det skal du sørge for. Heng med på et actionfylt eventyr, der du dør igjen…og igjen…og igjen.

På tide å fly høyt i sky? Microsoft Flight Simulator leverer i grenseland mellom spilling og simulering. Det er perfekt avkobling for deg som bare vil oppleve verden sett ovenfra, samtidig som tittelen leverer den ulitmate testen for alle ordentlige flynerder. Sett bak spakene på en Cessna eller en Boeing, valget er ditt! 

Ta sjansen på å utfordre og kom deg helskinnet gjennom slagmarken i Battlefield 2042, siste tittelen fra svenske DICE. Her slåss du i tropper med opp til 128 spillere til fots, i kjøretøy eller i luften. Det er intensivt, futuristisk og fullt av action! Kaos er fantastisk.

Flere populære titler

Faller ikke spillene ovenfor i smak? Vi har en hel haug med andre digitale titler der du garantert finner noe som passer! Nedenfor har vi plukket ut noen av de mest populære, men du kan alltid bla direkte i kategorien for å se hele utvalget!