HyperX

Det spiller ingen rolle hva du spiller eller hvordan du spiller det. Uansett om du spiller på farten, hjemme med vennene dine, eller om du er dypt inne i konkurransekamper. Vi er alle gamere. Headset med immersiv lyd. Tastaturer og mus designet for nøyaktighet og kontroll. Uansett hva gaming trenger, har HyperX løsningen.

 

Tastatur

Holdbare tastaturer som er bygd for å tåle intense online-kamper. Få nøyaktige tastetrykk med de originale HyperX-bryterne. Lys opp veien til seier. Den tilpassbare RGB-belysningen og effektene gir oppsettet dott et personlig preg.

Headset

Utrolig lyd med prisbelønt komfort. Spill med stil i de lange spilløktene dine. Hør motstanderne dine komme og bevar forspranget. Kablet eller trådløst, hjemme eller på farten. HyperX Cloud-headsetserien dekker alle dine behov.

Mus

Nøyaktighet og presisjon er nøkkelen til seier, og det er også en god mus. HyperX tilbyr lette og komfortable mus. Hvis ledningene holder deg tilbake, kan du velge å spille trådløst. Når du spiller, kan den minste lille bevegelse være forskjellen mellom seier eller tap.

Mikrofon

Sørg for at andre hører stemmen din. Ren og skarp lyd som sikrer at du blir hørt akkurat slik du vil. Enten du snakker med vennene dine eller streamer til et publikum. HyperX-mikrofoner er det perfekte valget for enhver håpefull streamer eller podkaster.