SweClockers Vinterdator 2021

SweClockers Vinterdator baserer seg på utvalgte komponenter fra redaksjonen bak den populære svenske teknologisiden og communityet SweClockers. Det handler om et system som skal fungere til alle situasjoner – fra gaming med storspill som Forza Horizon 5 eller Cyberpunk 2077 til kreativt arbeid og streaming på Twitch.

I år har redaksjonen valgt en annerledes vei, der prosessoren AMD Ryzen 5 5600/5650G kombineres med blant annet 1 TB NVMe-SSD og 32 GB RAM, men skjermkortet savnes i komponentoversikten. Tanken er at du selv skal kunne gjenbruke ditt gamle, kjøpe brukt eller selv finne rett modell for akkurat deg. I mellomtiden kan du bruke PC-en til hverdagslige gjøremål, kreativt arbeid og lettere gaming takket være den innebygde grafikkdelen i AMD Ryzen-prosessoren.

Les SweClockers artikkel om Vinterdator 2021

Vinterdator, med skjermkort

Vinterdator, uten skjermkort

SweClockers video

 

 

Årets komponenter

SweClockers Vinterdator 2020 – fortsatt aktuell

Med sekskjernes AMD Ryzen-prosessor og GeForce RTX 3060 Ti under skallet er SweClockers Vinterdator 2020 fortsatt i høyeste grad aktuell. Komplett har to varianter av Komplett-PC klare, en mer diskret variant som følger SweClockers visjon og en RGB-versjon for de som virkelig ønsker å lyse opp tilværelsen. Selvfølgelig kommer PC-ene ferdig bygget og klare til start, med Windows 11 installert og tre års garanti.

Les SweClockers artikkel om Vinterdator 2020