Samsung TV - tenk utenfor stuen

Du forventer deg valgmuligheter og fleksibilitet i hverdagen, så hvorfor ikke forvente det samme av TV-en? Det er på tide å tenke utenfor stuen. Se på serier på kjøkkenet i stedet for å spise ved stuebordet, og samle familien til en storbildeopplevelse i 8K rett på veggen.

Unik QLED-teknologi

Opplev teknologien med dypere kontraster og tusenvis av fargenyanser i både lyse og mørke scener. Den nye Quantum Matrix-teknologien regulerer lyset for en nesten perfekt lyssetting av bildet. Uansett hvor du ser gir QLED sterke kontraster og dype farger, natt som dag, uten at du trenger lystette gardiner.

Prisvinnende TV

Samsungs TV-innovasjoner er blitt belønnet med priser flere år på rad, med prisvinnende TV-modeller i mange ulike kategorier.

Maksimal TV-opplevelse

Gi TV-opplevelsen det lille ekstra uansett hvor du er med en Samsung Soundbar. Avansert teknologi som Q-Symphony lar TV-ens egne høyttalere samarbeide med din Soundbar for større dynamikk, mens SpaceFit Sound+ tilpasser lyden etter omgivelsene, uansett hvor du er. Med elegant design og enkel tilkobling til TV-en gir Samsungs Soundbar en helhetsopplevelse utenom det vanlige.

TV til gaming

Tilpass TV-en til måten du spiller på, og ta gamingen til nye høyder med Samsung. Suverene HDR-detaljer og minimal signalforsinkelse sørger for at du alltid ligger ett steg foran motstanderne. Kombinert med et bredere field of view og en tilpassbar Game Bar er Neo QLED den perfekte TV-en til gaming.

Utforsk gamingfunksjonene som gjør Samsung TV perfekt til gaming

Registrer deg og få 10-års skjerminnbrennings-garanti

Når du kjøper en 2020 QLED 8K, QLED, eller 2021 Neo QLED 8K, Neo QLED & QLED, tilbyr Samsung 10-års skjerminnbrenningsgaranti. Garantien er gyldig i 10 år fra kjøpsdatoen. For at garantien skal gjelde, kreves en kopi av kjøpskvittering samt registrering på Samsungs hjemmeside innen 90 dager etter kjøp. Gyldig 7.9.2020-31.12.2021.

Registrer TV-en din her