Gamere mot Barnekreft – T-skjorte

Gamere, i fjor var dere helt rå og sørget for at Barnekreftforeningen mottok 2,5 millioner kroner! La oss gjenta suksessen i år!

Det var så mange som ville kjøpe t-skjortene vi hadde på oss i fjor. Vi har derfor lagt ut t-skjorta for salg hvor hele overskuddet går direkte til Barnekreftforeningen. Når du får t-skjorta di kan du også bli med i en ganske fet konkurranse!

 

Konkurransen

T-skjortekonkurransen blir en bildekonkurranse hvor vi utfordrer kreativiteten din. Plasser t-skjorta et sted den normalt sett ikke hører hjemme. Hva med å kle opp gamingstolen med t-skjorta? Eller pynte kjæledyret ditt? Her er det kun fantasien som setter grenser.

Premiene er fantastiske! Onsdag 3. november trekkes det ut en vinner som stikker av med en splitter ny gamingskjerm og onsdag 17. november kan du være så heldig å vinne en Nintendo Switch! Under selve live streamen 25. – 27. november trekkes siste premie: Oculus Quest 2!

Slik deltar du:

Ta bilde av t-skjorta på ditt mest kreative sted. Send dette sammen med navn, telfonnummer og e-postadresse til some@komplett.com. Bidragene vi mottar deler vi i våre sosiale medier. Legg gjerne ved ditt brukernavn, så tagger vi deg😊

All informasjon slettes når konkurransen er avsluttet, og senest innen 15. desember 2021.

Lykke til!