LG OLED – TV i verdensklasse

Få den beste TV-opplevelsen til både film, serier, sport og gaming.

Tiden hvor TV-en buler ut er forbi. De ultratynne skjermene går i ett med veggen og legger igjen et visuelt godt uttrykk uten at det går på bekostning av hverken ytelse eller teknologi. Med millioner av selvlysende piksler får du det perfekte svarte, en uendelig kontrast uten lysrefleks og en bildekvalitet selv ekspertene elsker.

Og det stopper ikke der. Den ikoniske teknologien gir deg lynrask respons og jevne bevegelser som passer perfekt når OL skal følges, fotballkamper nytes eller man er ute etter den aller beste gamingopplevelsen. LG OLED har blitt en favoritt selv hos mest detaljfokuserte seerne.

LG OLED-TV-ene støtter i tillegg alle dominerende HDR-formater i 4K, styring via den kjente plattformen WebOS og Magic-fjernkontrollen. Nyt vintermånedene med din nye LG OLED-TV!

Se vårt utvalg av LG OLED her:

LG OLED B1

 

LG OLED A1

 

Hva gjør OLED unikt?

Svaret er selvlysende piksler. En selvlysende skjermteknologi som utgjør hele forskjellen for bildeopplevelsen. I motsetning til LED-TV-er som begrenses av bakbelysningsteknologi, gir LGs OLED-TV-er ekstrem realisme og unike designer.

SELVLYSENDE PIKSLER.
100 millioner grunner til å like OLED.

Når det gjelder bildekvalitet, slår OLED LED med en hånd på ryggen. Det er fordi OLED har millioner av selvlysende piksler som gir perfekt svart og nøyaktig farge. Resultatet er en helt unik bildeopplevelse.

Uendelig kontrast
OLED stiller LED i skyggen.

Kort sagt har OLED millioner av selvlysende piksler som kan slå seg på og av for å oppnå perfekt svart og uendelig kontrast. Det svarte er bedre enn på både mini-LED og LED-TV-er, så det spiller ingen rolle hvor mange tusen bakgrunnslys de har, LED-TV-er vil fremdeles befinne seg i skyggen av OLED.

100 % naturtro fargegjengivelse
OLED består med glans.

Det globale testbyrået Intertek har bekreftet at LGs OLED-skjermer har 100 % naturtro fargegjengivelse. Det betyr at fargene du ser på skjermen, er svært like fargene på det opprinnelige bildet. Så alt du ser på, ser ut slik som skaperen hadde tenkt.

100 % fargevolum
En fargesprakende visning.

LG OLED TV-er oppnår fullt fargevolum takket være den førsteklasses teknologien for fargegjengivelse i LG TV-er. Med 100 % fargevolum kan LG OLED uttrykke 100 % av DCI-P3-spekteret i et 3D-fargeområde som dekker hele luminansområdet til TV-en. Dette betyr at fargen forblir levende og naturtro med full metning, uansett hvor lyst eller mørkt bildet er.