Sony WF-C500 Sony Helt trådløse in-ear hodetelefoner

Mindre enn noen gang! For å skape en mer behagelig passform, er disse hodetelefon-ene designet i en avrundet form uten kanter. Du kan derfor føle deg trygg på at hodete-lefonene sitter godt og ikke slipper, slik at du kan fokusere på det som betyr noe – nem-lig musikken din!

En bedre lydopplevelse

Med vår Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) blir både høyfrekvent lyd og fine overganger fanget opp, slik at du kan nyte en autentisk lytteopplevelse på dine Sony-hodetelefoner. Du kan også skreddersy musikken etter din egen smak ved å bruke EQ-innstillingen i Sony | Headphones Connect-appen

Den perfekte passform!

Med et lite og lettvektig design, er disse Sony-hodetetelefonene designet slik at de sitter godt og komfortable i ørene dine. Med IPX4 er de også beskyttet mot vanndråper, noe som gjør dem perfekte for sport. Den avrundede formen og kantløse designet gjør dem til en glede å ha på, slik at du kan fokusere på det som betyr noe – nettopp musikken din.

Stabil og enkel Bluetooth®-forbindelse

Takket være en Bluetooth® -chip i hodetelefonene, overføres lyd fra venstre og høyre øretelefon samtidig. Kombinert med et tilpasset antennedesign, sikres en stabil tilkobling, slik at du kan oppleve alle fordelene i en enestående lytteopplevelse. Svært lav lydforsinkelse gjør også at du kan se film og serier med optimal bilde- og lydsynkronisering.

Dråper og svette, ikke noe problem!

Med en IPX4-vannresistensvurdering, er dine WF-C500 beskyttet mot både dråper og svette - slik at du kan bevege deg til musikken i all slags vær.