Bursdagsstream

Komplett fyller 25 år og vi ønsker å feire dette sammen med deg! Bursdagen i år skal vi ikke bare feire oss selv, men også de mange gamingvennskapene som har blitt til de siste 25 årene.

Vårt største ønske i år er bidrag og støtte til Mental Helse Ungdom. I anledning bursdagen vår vil vi derfor løfte de frem og det fantastiske arbeidet de gjør med å aktivt jobbe for mer åpenhet og kunnskap rundt psykisk helse. Den 14. oktober kl. 15.00 og frem til midnatt arrangerer vi en bursdagsstream hvor alle donasjoner går uavkortet til Mental Helse Ungdom. Emzia og ThomasPaste vil lede deg gjennom streamen hvor Mental Helse Ungdom og flere fantastiske gjester vil feire alle de flotte gamingsvennskapene som har blitt til.

I tillegg blir det selvfølgelig en haug av fete premier og giveaways, morsomme spill og mye mer!

Ønsker du å gi et bidrag Vipps til 695547 MHU X KOMPLETT

https://www.twitch.tv/komplettno

https://discord.gg/yxMyTdTnn4

                              Mental Helse Ungdom

 

Mentale Helse Ungdom jobber for økt åpenhet om psykisk helse, forebygging av psykiske plager og et bedre psykisk helsetilbud. Målet er at alle barn og unge skal ha en best mulig psykisk helse.

For å gjøre veien til hjelp kortere har vi satt opp lokallag rundt om i landet. Mange ønsker et fysisk sted å treffe noen. Dette er noe av det vi gjør:

  • Vi har vår egen youtube-kanal, Psykt Normalt, hvor vi har programmer som Følern’n hvor menn snakker om følelser og viktigheten av å finne trygge rammer der man snakker om følelser.
  • Vi har en egen hjelpechat hvor barn og unge kan snakke anonymt om det de har behov for, en kostholdschatmed veiledning, og en rettighetstelefon/chat som hjelper deg med å orientere deg i helsevesenet og finne ut hvilke krav barn og unge har til hjelp.
  • Vi har samtaleterapi uten henvising
  • Vi har aktivitetstilbud og sommerleir.
  • I tillegg forsker vi på områder vi mener er for dårlig så vi kan legge enda mer press på myndighetene. De offentlige tilbudene vi har her til lands har for lange ventelister og altfor få alternativer.
  • Vi jobber for å belyse temaet i skoler og hos politikere. Vi har flere prosjekter gående som hjelper barn og unge.

Mental Helse Ungdom ønsker å være en tydelig stemme som jobber for at alle skal kunne ha en best mulig psykisk helse. Gjennom å etablere plattformer for samarbeid mellom brukere, pårørende, hjelpeapparat og samfunnet, ønsker vi å sikre at alle får sine rettigheter og muligheter ivaretatt.

Mental Helse Ungdom gjør en av landets viktigste jobber og vi redder liv.