Lyd og bilde for herlige film- og serieopplevelser.

Finnes det noen bedre tid til å binge serier og filmer eller game enn akkurat nå? For å få mest mulig ut av TV-høsten gjelder det å utstyre stua med elektronikken som garanterer en heftig opplevelse.

Få kinofølelsen hjemme i egen stue
For den ultimate serie- og filmopplevelsen er det ingen tvil om at TV-en spiller hovedrollen. Som de nerdene vi er, går vi for det gode, gamle sitatet «the bigger, the better». En større TV gir deg helt klart en mer altoppslukende opplevelse. Kobler du på en lydplanke eller noen gode høyttalere kan vi nesten garantere at du vil sitte benka i sofaen og nyte hvert et sekund av yndlingsserien eller favorittfilmen din.

Lydplanke eller høyttalere?
Ønsker du et minimalistisk uttrykk uten at det skal gå på bekostning av lydkvaliteten er en lydplanke et godt valg! Disse kan enkelt plasseres på TV-benken eller monteres på vegg og passer de fleste budsjett. Er du derimot en ihuga lydentusiast som mener at høyttalerne skal få sin respektive plass i hjemmet vil nok gulvhøyttalere være noe for deg.

 

Vi har så klart gjort det enkelt for deg og samlet våre favoritter innen TV, lydplanker, høyttalere og mediespillere her. I tillegg gir vi deg selvfølgelig fri frakt på alle ordrer over 1 000,- og lynrask levering!

Gjør et kupp  

LG 75" 4K TV 75UP7700 TV-er
SPAR 6 000,- -6 000 KR
Før 14 990,-
8 990,-
FLEX 279,- /mnd