Våre mest populære forbruksvarer.

De har svært forskjellige bruksområder, men de har alle til felles at de er svært kjekke å ha liggende klare i skuffen når du plutselig trenger dem. Hverdagslige situasjoner du ikke trenger å havne I dersom du er forberedt:

 

Det at brannalarmen sier ifra når den trenger nye batterier er en viktig egenskap. Det er derimot ganske irriterende å måtte høre på denne lyden hele natta gjennom. Pass alltid på at du har nye batterier liggende klart i skuffen. På denne måten er du litt nærmere en trygg og god natt. Du kan se hele vårt utvalg av batterier her.

  • Når lyspæren i nattlampen bestemmer seg for å gi seg akkurat når du drar opp favorittboken, er det godt å vite at det ligger reserver i kjøkkenskuffen. Dersom du er usikker på hvilke du trenger kan du prøve vår lyspærevelger eller se hele utvalget her.

Enten du skal på intervju og må skrive ut en CV, eller du har glemt å kjøpe ferdige invitasjoner til barnebursdagen: Blekk og kopi-ark er det alltid greit å ha tilgjengelig. Er du usikker på hva du trenger til din printer? Prøv vår guide og se hele utvalget her.

For mange er en varm dusj om morgenen et must. Et likes stort must er da å ha tilgjengelig sjampo og balsam. Dette er varer de fleste bruker og det er like greit å ha ekstra flasker stående klart. Er du en av dem som avslutter med en dose hårvoks før du kan forlate huset så er også dette smart å ha på lur.