Samsung Soundbar 2021

Med en Samsung Soundbar får du en fantastisk lydopplevelse hver gang du ser på film, gamer eller hører på musikk. Et større og mer dynamisk lydbilde gjør at du drømmer deg bort, og lar deg få enda mer ut av din TV og musikken du streamer.

 

Q-series Soundbar

Q-series Soundbar er for deg som vil maksimere din TV- og lydopplevelse, og nyte et stort og imponerende lydbilde. Soundbaren kobles enkelt sammen med din Neo QLED TV, og lar høyttalerene samarbeide for en fantastisk surroundlyd. Du kan også enkelt koble den trådløst sammen med mobilen, for å virkelig gi musikken den rettferdigheten den fortjener.

Q Soundbar og TV – perfekt harmoni

Soundbaren synkroniserer med Samsung-TV-en, og sammen skaper de omsluttende lyd. Den kombinerer og forbedrer lyden gjennom front- og sidehøyttalerne, de oppovervendte høyttalerne og TV-ens høyttalere og sidehøyttalere, og gir en akustisk innlevelse på et helt nytt nivå.

* Funksjonene er kanskje ikke kompatible med alle Samsung TV-modeller.

* Funksjonene kan variere avhengig av TV-modell.

* Funksjonen krever bare kabeltilkobling til TV, omfatter ikke trådløs tilkobling til TV.

* Q-Symphony er kompatibel med 2021 Samsung TV (AU7105 TV og nyere).

Lyd kalibrert for hjemmet ditt

Opplev suveren lyd som er tilpasset hjemmets forutsetninger. SpaceFit Sound+ kombinerer optimalisert klarhet og totalopplevelse av lyd, med SpaceFit Sound og optimal bass med Auto EQ.

* SpaceFit Sound+ passer til 2021 Samsung QLED (Q70A↑ og bedre).

Løfter lyden fra alle kanter

Opplev dyp og omsluttende lyd med Dolby Atmos og DTS:X. Lydteknologien lar deg høre alle lyder når de beveger seg rundt deg og over deg – akkurat som i virkeligheten.

 

* Dolby Atmos og DTS:X gjelder alle Soundbars i 2021 Q-serien.

* Krever lyd- og bildekilde som støtter Dolby Atmos og DTS:X.

S-series Soundbar
Designed for your home with natural sound

En all-in-one soundbar designet for hjemmet ditt med imponerende lyd for både film og musikk.

Samsung Soundbar HW-S67T/XE Lydplanker

Samsung Soundbar HW-S67T/XE

Lifestyle Soundbar, 4.0ch
(1)
20+ stk. på lager.
4 490,-

La deg omslutte av lyd

Hør hver eneste nyanse, enten det gjelder musikk eller film. Soundbar S66A/S67A er utstyrt med to sidehøyttalere og Samsung Acoustic Beam-teknologi som fyller hele rommet med dynamisk lyd.

Eksklusivt tekstiltrekk

Lydanlegget skal være en del av hjemmet ditt. Soundbarens tidløse design kombinerer naturlige elementer med dimensjon og holdbarhet. Tekstilene og høyttalerens avrundede form i kombinasjon med markedsledende teknologi går hånd i hånd med følelsen av lyden som fyller hele rommet.

Alt-i-ett-design for lyd som fyller hele rommet

For en komplett lydopplevelse trenger du bare en Soundbar. Alt-i-ett-anlegget har to basshøyttalere og fem diskanthøyttalere i en kompakt design, slik at du kan plassere den hvor som helst i rommet og nyte krystallklar lyd.

Spotify Connect & Airplay 2

Enkel tilkobling for å oppleve lyd av høy kvalitet.

* Tilgjengelighet av applikasjoner kan variere fra land til land. Abonnement kan kreves. Apple og Airplay2 er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land.