Prismatch*Prismatch*

 

Slik kommer du i gang med Komplett FLEX

Det blir ikke enklere enn Komplett FLEX. Slik kommer du i gang slik at du raskt og enkelt får tak i den nye teknologien du ønsker deg.

Med Komplett FLEX er det superenkelt å oppgradere eller skaffe seg den nyeste teknologien, FLEX er innskuddsfritt og du kan velge mellom 1000vis av produkter. Slik kommer du i gang!

Komplett FLEX er tilgjengelig på mange av de mest populære produktkategoriene og leverandørene. Men vi kommer fortløpende til å legge til nye kategorier og leverandører, så følg med!

Når du har funnet det du ønsker deg er det enkelt å følge de ulike stegene videre. Det er bare å se etter den store blå knappen der det står «Kjøp med FLEX». Du finner den under «LEGG TIL I HANDLEVOGN». Knappen opplyser også hvor mye du betaler i måneden og rett under knappen finner du info om når du kan oppgradere til et nytt produkt samt en lenke til mer informasjon.

Velger du «Kjøp med FLEX» legger produktet seg som vanlig i Handlevognen. Du kan velge å fortsette å handle, legge til trygghetsavtale hvis du ønsker det eller gå til kassen.

Mange vil fortsette handle fordi de trenger tilbehør. En PC skal gjerne ha mus og tastatur, gameren vil ha et gaming-headset og en moderne mobiltelefon kan knapt kalles fullstendig uten øreplugger.

Slikt tilbehør er det per i dag vanskelig å gi videre til en ny eier etter at du har brukt dem en stund, og de kan derfor ikke FLEXes og byttes inn slik hovedproduktene våre kan. Vi vet imidlertid at det hendigste for deg som kunde er å bestille tilbehøret sammen med produktet du skal bruke det med, og få alt på den samme regningen.

Derfor tilbyr vi headset, tastatur og alle andre produkter som ikke kan FLEXes, til en gunstig avbetalingsordning som kan bakes inn i totalprisen når du bestiller Komplett FLEX.

Når du er inne i handlevognen kan du selvfølgelig ombestemme deg og heller betale den totale summen for produktet. Eller omvendt, du har valgt «LEGG TIL I HANDLEVOGN» men vil heller FLEXE. Begge deler fikser du superenkelt med ved å velge mellom «Kjøp nå» eller «Flex» som ligger rett under informasjon om hva du har lagt til i handlevognen.

Når du har fått alt på plass er det bare å gå videre til kassen der du enkelt setter opp FLEX-avtalen og så er produktet på vei til deg. Som alltid kan du hente det på Posten eller få det levert hjem.