Team Up!

På tide å samle teamet - nå gjelder det. Alle klare?

Brusen er hentet, snacks i skålen, headsettet sitter godt og musa er ladet? Fett, da kjører vi!

Det er lite som er mer gøy enn å spille sammen i et lag. Uansett om det er første gang, når man forsøker forstå noe nytt sammen, eller det samme spillet man har har spilt hundrevis av ganger og man kjenner hver pixel. Med internet og god forbindelse i hvert hjørne er mulighetene for å spille sammen nesten uendelige. Så lad rifla i WarZone, gå rundt i Sea of Thieves eller ta den siste bossen i Valheim - og gjør det med ditt team!

 

Månedens gaming-PC

 

For virkelig å kunne nyte de seneste spillene må man ha riktig utstyr - fremfor alt en solid gaming-PC som klarer moderne titler med høy FPS og maksimal oppløsning. Pass på å velge en maskin med bra grafikkort og rask prosessor, sånn at du kan fokusere på det viktigste - gaming!

Månedens komponentdeals

 

Det er alltid noe å oppgradere på datamaskinen din! Spill blir større og større og fyller disken, prosessoren kan ikke lenger takle de siste store titlene og hovedkortet mangler de riktige funksjonen som skal til for at du blir helt fornøyd. Her er månedens utvalgte komponentavtaler, med ekstra gode priser!

Månedens gamingutstyr

Trenger du oppgradere gaming-riggen? Kanskje et nytt tastatur, et bedre headset, en skjerm som henger med i svingene eller en desk som kan bære hele oppsettet ditt? Ikke noe problem! Hver måned er spekket med de beste gaming-tilbudene Komplett har å by på, så du slipper å lete.