Få mest mulig ut av 365

Håndter alt livet har på lager for deg, med Microsoft 365.

Organiser livet ditt

Arbeid. Skole. Familie. Hjem. Det kan være litt av en jobb å sette sammen alle puslespillbitene i livet ditt. Microsoft Outlook hjelper deg med å håndtere detaljene slik at du kan fokusere på det som er viktigst.

Få frem ditt beste

Skap fantastisk innhold i Word, Excel og PowerPoint på mindre tid enn noen gang før.

Beskytt det som er viktig

Fra første skoledag til nye jobber, til bryllup og til kvelder ute med venner – bildene dine er uerstattelige. Med OneDrive og Microsoft 365 kan du være trygg på at bilder og filer er sikkerhetskopiert og beskyttet.

Skap sammen med andre

Om det er et arrangement på skolen, et nyhetsbrev, et familiebudsjett eller en virtuell sammenkomst – Microsoft 365 kan hjelpe deg med å samarbeide og arbeide mer effektivt med færre frustrasjoner.

Utnytt kraften i den (digitale) pennen

La tastaturet være igjen med Action Pen i Microsoft 365.

Beskytt det som er viktig med stedsvarsler

Få automatiske ankomst- og avreisevarsler samt rapporter om trygg kjøring i Microsoft Family Safety, mobilappen for fysisk sikkerhet og digitalt velbefinnende.

Utvid lagringsgrensene for enhetene

Med Microsoft 365 og 1 TB med OneDrive kan du lagre, redigere og dele hundretusenvis av bilder og dokumenter på tvers av alle enhetene dine, og bruke Personlig hvelv for alle de viktige tingene.

Ta raskeste vei til bedre tekstskriving

Med intelligent assistanse i sanntid, pluss avanserte redigeringsforslag på mer enn 20 språk, gjør Microsoft-redaktør4 det enkelt og raskt å forbedre skrivingen.

[1] Family Safety-appen tilgjengelig kostnadsfritt. Microsoft 365 Family-abonnement låser opp premium-fordeler.
[2] Stedstillatelser må være aktive; trygg kjøring er kun tilgjengelig i USA, Storbritannia, Australia og Canada; Microsoft 365 Family-abonnement kreves for stedsvarsler og funksjoner for trygg kjøring.
[3] Kun tilgjengelig i USA, Storbritannia, Australia, Canada. Abonnement på Microsoft 365 Family kreves for stedsvarsler og funksjoner for trygg kjøring.
[4] Tilgjengelig som en utvidelse for Microsoft Edge eller Chrome-nettlesere og krever en Microsoft-konto.